ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κορωνοϊός: Παραποίηση αριθμού νεκρών! – ΕΟΔΥ 3.472, ΗΔΙΚΑ 1.682! – Αντιπρόεδρος ΕΟΔΥ: «Πιθανόν να έχουν γίνει λάθη»

Κορωνοϊός: Παραποίηση αριθμού νεκρών! – ΕΟΔΥ 3.472, ΗΔΙΚΑ 1.682! – Αντιπρόεδρος ΕΟΔΥ: «Πιθανόν να έχουν γίνει λάθη»

Ο αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ και καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας του πανεπιστημίου Πατρών, Γιώργος Παναγιωτακόπουλος καλεσμένος σε πρωινή εκπομπή και απαντώντας ουσιαστικά στην ερώτηση γιατί υπάρχει τέτοια διαφορά στην καταγραφή των θανάτων υποστήριξε πως “είναι πιθανό να έχουν γίνει λάθη” σε μια ομολογία παραποίησης στοιχείων που τόσους μήνες ανακοινώνονται!

Να σημειώσουμε ότι στην ενημέρωση της 11ης Δεκεμβρίου δύο κρατικοί οργανισμοί εμφάνισαν τα εξής στοιχεία: ΕΟΔΥ 3.472 θάνατοι, ΗΔΙΚΑ 1.682 θάνατοι!

Επισήμως θα μπορεί άραγε κάποιος να εξηγήσει;

Σχετικά με το μητρώο καταγραφής νεκρών από τον νέο κορωνοϊό, ο αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ είπε ότι στήθηκε σε λίγες εβδομάδες και είναι πιθανό να έχουν γίνει λάθη.

Στο δεύτερο ζήτημα και σε ότι αφορά τα εμβόλια δήλωσε ότι παραμένει άγνωστη η διάρκεια της ανοσίας που παρέχεται από το εμβόλιο κατά του νέου κορωνοϊού.

Όπως είπε ο ίδιος μιλώντας στο OPEN, «δεν είναι σαφές ακόμη πόσους μήνες προστασίας παρέχει το εμβόλιο. Θα φανεί στην πορεία. Δεν ξέρουμε τι γίνεται με τη μεταδοτικότητα».

Σε ό,τι αφορά το πλάνο εμβολιασμού στην Ελλάδα, ο κ. Παναγιωτακόπουλος σημείωσε πως «ο εμβολιασμός θα περατωθεί άνοιξη, αρχές καλοκαιριού».

Δείτε τις δηλώσεις του αντιπροέδρου του ΕΟΔΥ:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.