Στην Γάζα οι Τούρκοι ως... «ειρηνευτές» αποφάσισαν οι ΗΠΑ! Τι άλλο θα δούνε τα ματάκια μας...

Κορωνοϊός: Πέθανε άτομο μετά το εμβόλιο στην Ελβετία

Κορωνοϊός: Πέθανε άτομο μετά το εμβόλιο στην Ελβετία

Το Reuters υποστηρίζει πως ένα άτομο στην Ελβετία που ήταν από τους πρώτους που έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, πέθανε.

Σύμφωνα με αξιωματούχους στο καντόνι της Λουκέρνης, το άτομο πέθανε μετά τον εμβολιασμό, ωστόσο, εκτιμάται ότι ο θάνατός του δεν σχετίζεται με το εμβόλιο. «Γνωρίζουμε την υπόθεση», δήλωσε εκπρόσωπος, προσθέτοντας ότι το ζήτημα παραπέμφθηκε στην ελβετική ρυθμιστική αρχή, Swissmedic . Οπως αναφέρει το Reuters, δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον χρόνο που πέρασε μεταξύ του πότε ο άνθρωπος έκανε το εμβόλιο και του πότε «έφυγε» από τη ζωή.

Η Λουκέρνη είναι η περιοχή που ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί στην Ελβετία την περασμένη εβδομάδα, με την προτεραιότητα να δίνεται στους ηλικιωμένους. Η Ελβετία έχει λάβει 107.000 δόσεις εμβολίου Pfizer/BioNTech μέχρι στιγμής, και αναμένει να λάβει 250.000 ανά μήνα από τον επόμενο χρόνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.