Ποιος θα σηκώσει το τηλέφωνο στις 3 τα χαράματα; Ο Θ.Ντόκος!

Βιαζόταν να μας «κλειδώσει» ο Α.Βατόπουλος: «Από την Παρασκευή λέγαμε για lockdown»

Βιαζόταν να μας «κλειδώσει» ο Α.Βατόπουλος: «Από την Παρασκευή λέγαμε για lockdown»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Ο καθηγητής Μικροβιολογίας Αλκιβιάδης Βατόπουλος, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή, άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με την παράταση του καταστροφικού τόσο ψυχολογικά όσο και οικονομικά lockdown, καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά πως θα διαρκέσει «καταρχήν για 14 ημέρες και ελπίζουμε να μαζευτεί το πράγμα, θα δούμε. Έχει σημασία η υιοθέτηση της νέας κατάστασης από τους πολίτες».

Επίσης, βάσει όσων ανέφερε «και την Παρασκευή πολλοί από εμάς λέγαμε ότι από τότε έπρεπε να γίνει lockdown. Επικράτησε η άποψη να περιμένουμε μερικές ημέρες και αποδείχθηκε ότι δεν είχε νόημα», είπε.

Ο κ. Βατόπουλος αναφέρθηκε και στο θέμα της αύξησης των κρουσμάτων στα σχολεία λέγοντας ότι «τεκμηριώθηκε αυτές τις ημέρες ότι έχουμε κάποιες συρροές σε κάποια σχολεία που είναι περισσότερες από παλαιότερα.

​Τα παιδιά εξακολουθούν να κολλάνε δυσκολότερα αλλά εξακολουθούμε να έχουμε συρροές. Γενικώς υπάρχει η γνώμη ότι τα σχολεία πρέπει να λειτουργούν. Από εκεί και πέρα άνοιξαν τα σχολεία και είδαμε αυτό το φαινόμενο».

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.