ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Δείτε ποιες είναι οι τροφές που «καίνε» το λίπος της κοιλιάς (βίντεο)

Δείτε ποιες είναι οι τροφές που «καίνε» το λίπος της κοιλιάς (βίντεο)

Είναι γνωστό πως η καθιστική ζωή, το άγχος αλλά και η ηλικία ευνοούν τη συγκέντρωση λίπους στην περιοχή της κοιλιάς.

Μάλιστα, πολλές γυναίκες καταφεύγουν σε αυστηρές δίαιτες προκειμένου να βελτιώσουν την εικόνα τους και κυρίως να δουν άμεσα αποτελέσματα.

Γνωρίζατε όμως ότι υπάρχουν τροφές που όχι μόνο είναι πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά αλλά βοηθάνε και την καύση λίπους στην κοιλιά;

Σολομός
Είναι φτωχός σε θερμίδες και κορεσμένα λιπαρά οξέα και πλούσιος σε πρωτεΐνες, βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία .Δεν περιέχει καθόλου υδατάνθρακες και αλάτι. Αποτελεί μία από τις καλύτερες πηγές των πολύτιμων για τον οργανισμό ωμέγα-3 λιπαρών οξέων, τα οποία δημιουργούν μια φυσική ασπίδα προστασίας έναντι των εκφυλιστικών νοσημάτων .

Όσπρια
Το όσπρια αποτελούν σημαντικό κομμάτι της ισορροπημένης διατροφής, εξαιτίας της υψηλής διατροφικής τους αξίας. Από τα πιο συνήθη όσπρια που μαγειρεύουμε είναι οι φακές, τα ρεβίθια, τα φασόλια και ο αρακάς. Αποτελούν πλούσια πηγή φυτικών ινών και πρωτεϊνών και παρότι δημιουργούν πρήξιμο σε αρκετούς , έχουν ελάχιστο λίπος.

Πατάτα
Κι όμως η πατάτα είναι εξαιρετικά υγιεινή και θρεπτική, όταν καταναλώνεται βραστή ή ψητή και μάλιστα με την φλούδα της. Η πατάτα έχει ακόμη σίδηρο και μαγγάνιο, δύο μέταλλα που διευκολύνουν τον μεταβολισμό των υδατανθράκων, καθώς και βιταμίνη C, η οποία τονώνει το ανοσοποιητικό και έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση.

Δείτε και τις υπόλοιπες τροφές που βοηθούν στην καύση λίπους στην κοιλιά στο βίντεο ακολουθεί:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.