Φως στην άκρη του τούνελ – Πιθανή η άρση μέτρων το Πάσχα

Φως στην άκρη του τούνελ – Πιθανή η άρση μέτρων το Πάσχα

H επικεφαλής για τις κλίνες Μονάδων Εντατικής Θεραπείας, Αναστασία Κοτανίδου έδωσε ελπίδα σε όλους τους πολίτες ενόψει Πάσχα, καθώς τόνισε ότι υπάρχει πιθανό σενάριο για άρση των μέτρων.

Κατά την τακτική ενημέρωση για την πανδημία, η επικεφαλής για τις κλίνες ΜΕΘ Αναστασία Κοτανίδου εξέφρασε την ελπίδα ότι φέτος θα μπορέσουμε όλοι να κάνουμε Πάσχα στις «ιδιαίτερες πατρίδες μας».



«Ελπίζουμε ότι φέτος θα μπορέσουμε όλοι να κάνουμε ένα Πάσχα στις ιδιαίτερες πατρίδες μας, στα σπίτια μας, όπως ξέρουμε όλοι οι Έλληνες να κάνουμε Πάσχα» είπε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι για να υπάρξει Πάσχα στις ιδιαίτερες πατρίδες θα πρέπει πρώτα να αρθούν οι περιορισμοί μετακίνησης από νομό σε νομό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε κάθε περίπτωση τόνισε μεταξύ άλλων ότι μέχρι σήμερα το δημόσιο σύστημα υγείας έχει ανταπεξέλθει στις προκλήσεις της πανδημίας παρά τις ανεπάρκειες του παρελθόντος. Στο πλαίσιο αυτό κάλεσε του πολίτες να κάνουν «λίγη ακόμα υπομονή» ώστε να ξεπεράσουμε το πρόβλημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.