ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τσεχία: Μολύνθηκαν από κορωνοϊό ένας γορίλας και δύο λιοντάρια

Τσεχία: Μολύνθηκαν από κορωνοϊό ένας γορίλας και δύο λιοντάρια

Ένας γορίλας και δύο λιοντάρια βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό στον ζωολογικό κήπο της Πράγας, ο οποίος παραμένει κλειστός λόγω των μέτρων του lockdown.

«Τα λιοντάρια Ζαμβάν και Σούσι και ο αρσενικός γορίλας Ρίτσαρντ διαγνώσθηκαν θετικοί σήμερα. Τα συμπτώματά τους είναι ήπια μέχρι στιγμής. Τα λιοντάρια έχουν κρυολόγημα και βήχα. Ο Ρίτσαρντ είναι κουρασμένος και έχει χάσει την όρεξή του», δήλωσε ο διευθυντής του ζωολογικού κήπου, Μίροσλαβ Μπόμπεκ, στον λογαριασμό του στο Facebook.

Τα ζώα πιθανότατα μολύνθηκαν από το προσωπικό, ενώ θα εξεταστούν και άλλα ζώα, πρόσθεσε ο Μπόμπεκ. Ο ζωολογικός κήπος της Πράγας βρίσκεται σε επαφή με άλλους ζωολογικούς κήπους που έχουν καταγράψει κρούσματα της Covid-19. Τον Ιανουάριο, γορίλες στο Σαφάρι Παρκ του ζωολογικού κήπου του Σαν Ντιέγκο αρρώστησαν αφού μολύνθηκαν από τον ιό.

Η Τσεχία αντιμετωπίζει νέα έξαρση κρουσμάτων του νέου κορωνοϊού, καταγράφοντας τον υψηλότερο δείκτη αναπαραγωγής του ιού σε όλη την Ευρώπη κατά κεφαλήν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.