Χάρτης κορωνοϊού: Στα 790 κρούσματα η Αττική – Στα 150 η Θεσσαλονίκη

Χάρτης κορωνοϊού: Στα 790 κρούσματα η Αττική – Στα 150 η Θεσσαλονίκη

Ο ΕΟΔΥ έδωσε στην δημοσιότητα τα κρούσματα που εντοπίστηκαν στην Ελλάδα τις τελευταίες 24ωρες, ενώ έγινε γνωστή και η κατανομή τους ανά περιφέρεια.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 ο ΕΟΔΥ, από τα συνολικά 1.790 κρούσματα που καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο, τα 790 εντοπίστηκαν στην Αττική, τα 150 στη Θεσσαλονίκη και τα 122 στην Αχαΐα.

Ειδικότερα στην Αττική, αρνητικοί πρωταγωνιστές αναδεικνύονται οι περιοχές του κέντρου της Αθήνας -όπου εντοπίστηκαν 212 κρούσματα- και ο Πειραιάς, που ξεπέρασε κατά πολύ και την Θεσσαλονίκη και την Αχαΐα, καταγράφοντας 167 κρούσματα.

Αναλυτικότερα στην Αττική, τα 790 κρούσματα κατανέμονται ως εξής:

  • Ανατολική Αττική 93
  • Βόρειος Τομέας Αθήνας 98
  • Δυτική Αττική 32
  • Δυτικός Τομέας Αθήνας 94
  • Κεντρικός Τομέας Αθήνας 212
  • Νήσων 16
  • Νότιος Τομέας Αθήνας 78
  • Πειραιάς 167

Αναλυτικά η κατανομή των κρουσμάτων σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.