ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Νέα δήλωση τρομοκράτησης από τον Ν.Θωμαΐδη – «Εντελώς παρακινδυνευμένο το άνοιγμα δραστηριοτήτων»

Νέα δήλωση τρομοκράτησης από τον Ν.Θωμαΐδη – «Εντελώς παρακινδυνευμένο το άνοιγμα δραστηριοτήτων»

O καθηγητής αναλυτικής χημείας, Νίκος Θωμαΐδης για ακόμη μία φορά προσπάθησε να τρομοκρατήσει τους πολίτες, καθώς χαρακτήρισε εντελώς παρακινδυνευμένο το ενδεχόμενο επαναλειτουργίας των δραστηριοτήτων.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε ότι η εξέταση των λυμάτων δείχνει ότι τα επιδημιολογικά δεδομένα είναι απαγορευτικά.

«Παρατηρούμε αύξηση κρουσμάτων και πίεση στο σύστημα υγείας που είναι αποτέλεσμα των ανάλυσης του ιικού φορτίου των προηγούμενων εβδομάδων. Δεν υπάρχει καμία μείωση στο ιικό φορτίο στα λύματα. Αναμένουμε τα νέα περιοριστικά μέτρα για το αν θα υπάρξει ύφεση», σημείωσε.

«Δεν μπορούμε να κάνουμε προβλέψεις με αυτό το επιδημιολογικό φορτίο για την επαναλειτουργία. Με τέτοιο υψηλό ιικό φορτίο και τέτοια πίεση στο σύστημα υγείας, είναι εντελώς παρακινδυνευμένο να μιλάμε για άνοιγμα» συμπλήρωσε σχετικά με το αν πρέπει να ανοίξει οι δραστηριότητες που έβαλαν «λουκέτο» λόγω πανδημίας.

Μάλιστα, ο καθηγητής, τόνισε ότι εκτός από την Αττική, όπου το ιικό φορτίο είναι «σταθερό και υψηλό», υψηλά επίπεδα καταγράφηκαν και σε περιοχές της περιφέρειας. «Υπάρχει αύξηση συνολικά στο επιδημιολογικό φορτίο στην Ελλάδα».

Τέλος, εξήγησε ότι στην Αττική έχουν επικρατήσει η βρετανική και η ισπανική μετάλλαξη της Covid-19, οι οποίες «παράγουν στο κάθε άτομο πολύ υψηλό ιικό φορτίο. Όλα τα θετικά δείγματα είναι πολύ υψηλά σε ιικό φορτίο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.