ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ για νοσοκομείο «Αττικόν»: «Εκτός ψυγείου 10 σοροί – Ασφυξία στο νεκροθάλαμο» (βίντεο)

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ για νοσοκομείο «Αττικόν»: «Εκτός ψυγείου 10 σοροί – Ασφυξία στο νεκροθάλαμο» (βίντεο)

Ο πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, μιλώντας σε ενημερωτική τηλεοπτική εκπομπή, γνωστοποίησε πως στο νοσοκομείο «Αττικόν» ο νεκροθάλαμος είναι γεμάτος, με 10 σορούς να παραμένουν εκτός ψυγείου.

«Σήμερα το πρωί που ήμουν στο νοσοκομείο, οι εργαζόμενοι που επεσήμαναν τον ασυνήθιστα υψηλό αριθμό νεκρών που υπήρχαν στον νεκροθάλαμο του νοσοκομείου. Ήταν περί των 25 νεκρών. Ο νεκροθάλαμος έχει αναμονή για 15 νεκρούς, ενώ 10 ήταν στον προθάλαμο» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Όπως αποκάλυψε «οι 15 νεκροί ήταν μη Covid περιστατικά».

«Αυτό σημαίνει ότι αυξάνει η νοσηρότητα και από άλλες αιτίες. Είναι κακό που τα νοσοκομεία μετατρέπονται σε νοσοκομεία αντιμετώπισης μιας νόσου» επισήμανε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, τονίζοντας ότι οι νεκροί, όχι μόνο του κοροναϊού, αυξάνονται.

«Να συνδράμει ο ιδιωτικός τομέας»

Ο κ. Γιαννάκος σημείωσε ότι θα πρέπει να υπάρχει καλύτερη οργάνωση του συστήματος υγείας με τη συνδρομή και του ιδιωτικού τομέα.

«Να μπει ο ιδιωτικός τομέας στη νοσηλεία περιστατικών κορωνοϊού. Είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό» κατέληξε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.