ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χ.Γώγος: «Μετά τις 22 Μαρτίου ελπίζω να αρχίσουν να ανοίγουν οι οικονομικές δραστηριότητες & το λιανεμπόριο»

Χ.Γώγος: «Μετά τις 22 Μαρτίου ελπίζω να αρχίσουν να ανοίγουν οι οικονομικές δραστηριότητες & το λιανεμπόριο»

Ο καθηγητής Παθολογίας και μέλος της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων, Χαράλαμπος Γώγος, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Τρίτης, εξέφρασε την ελπίδα ότι μετά τις 22 Μαρτίου θα αρχίσουν να ανοίγουν οι οικονομικές δραστηριότητες και το λιανεμπόριο.

“Είναι σωστό να συζητάμε για το άνοιγμα της αγοράς, ώστε να προγραμματιστεί σωστά και να γίνει με σωστό και μελετημένο τρόπο” τόνισε ο κ. Γώγος σημειώνοντας πάντως ότι προέχει να επιτηρηθεί η φροντίδα των ασθενών, δεδομένης και της πίεσης που δέχεται το σύστημα υγείας, λόγω των αυξημένων κρουσμάτων κορβνοϊού.

Όσον αφορά στο lockdown, τόνισε ότι θεωρείται βέβαιο ότι θα πάρει παράταση τουλάχιστον μίας εβδομάδας. “Είναι τέτοια η κατάσταση που θεωρείται δεδομένη μια παράταση” σημείωσε.

Για το πόσο ασφαλή είναι τα εμβόλια στις μεταλλάξεις απάντησε ότι το βρετανό στέλεχος, που φαίνεται να επικρατεί και έχει την αίσθηση ότι θα φθάσει το 90 με 100% σιγά, σιγά, καλύπτεται από τα υπάρχοντα εμβόλια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.