Αρκετές είναι οι γυναίκες που έστω μια φορά στη ζωή τους, θέλησαν να καθυστερήσουν την περίοδό τους.

Οι κράμπες, η κατακράτηση υγρών και οι εναλλαγές στη διάθεση είναι τα πιο δυσάρεστα χαρακτηριστικά της περιόδου, που δυσκολεύουν την καθημερινότητα αρκετών γυναικών, ειδικά εάν συμβαίνουν την ημέρα του γάμου τους ή στις πρώτες μέρες των διακοπών.

Δείτε ποιες είναι οι 5 τροφές που μπορείτε να καταναλώσετε μια εβδομάδα πριν την αναμενόμενη ημερομηνία για εγγυημένα αποτελέσματα:

Μηλόξυδο: Το μηλόξυδο συμβάλλει στην απώλεια βάρους, μειώνει τον κίνδυνο διαβήτη, ανακουφίζει από τα συμπτώματα της περιόδου και καθυστερεί την εκδήλωσή της. Προσθέστε τρία κουταλάκια του γλυκού μηλόξυδο σε ένα ποτήρι νερό, τρεις φορές την ημέρα για μια εβδομάδα.

Φάβα: Ένα μικρό πιάτο φάβα κάθε πρωί, με άδειο στομάχι για μια εβδομάδα πριν την αναμενόμενη ημερομηνία της περιόδου, είναι ακόμα ένας τρόπος για να την καθυστερήσετε φυσικά.

Καρπούζι: Είναι σημαντικό να καταναλώνετε φρούτα και λαχανικά που ρίχνουν την θερμοκρασία του σώματος, όταν προσπαθείτε να καθυστερήσετε την περίοδο. Όταν ο οργανισμός ανεβάζει θερμοκρασία όχι μόνο δεν καθυστερεί η περίοδος αλλά έρχεται και νωρίτερα. Το καρπούζι είναι ένα από αυτά.

Ζελατίνη: Ανακατέψτε λίγα φύλλα ζελατίνης σε ζεστό νερό και πιείτε μια φορά την ημέρα για μια εβδομάδα.

Αγγούρι: Όπως το καρπούζι έτσι και το αγγούρι βοηθά στην ψύξη του σώματος, αναστέλλει την εκδήλωση των συμπτωμάτων της περιόδου και την καθυστερεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!