ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θέλετε να καθυστερήσετε την περίοδό σας; – Οι 5 τροφές που πρέπει να φάτε

Θέλετε να καθυστερήσετε την περίοδό σας; – Οι 5 τροφές που πρέπει να φάτε

Αρκετές είναι οι γυναίκες που έστω μια φορά στη ζωή τους, θέλησαν να καθυστερήσουν την περίοδό τους.

Οι κράμπες, η κατακράτηση υγρών και οι εναλλαγές στη διάθεση είναι τα πιο δυσάρεστα χαρακτηριστικά της περιόδου, που δυσκολεύουν την καθημερινότητα αρκετών γυναικών, ειδικά εάν συμβαίνουν την ημέρα του γάμου τους ή στις πρώτες μέρες των διακοπών.

Δείτε ποιες είναι οι 5 τροφές που μπορείτε να καταναλώσετε μια εβδομάδα πριν την αναμενόμενη ημερομηνία για εγγυημένα αποτελέσματα:

Μηλόξυδο: Το μηλόξυδο συμβάλλει στην απώλεια βάρους, μειώνει τον κίνδυνο διαβήτη, ανακουφίζει από τα συμπτώματα της περιόδου και καθυστερεί την εκδήλωσή της. Προσθέστε τρία κουταλάκια του γλυκού μηλόξυδο σε ένα ποτήρι νερό, τρεις φορές την ημέρα για μια εβδομάδα.

Φάβα: Ένα μικρό πιάτο φάβα κάθε πρωί, με άδειο στομάχι για μια εβδομάδα πριν την αναμενόμενη ημερομηνία της περιόδου, είναι ακόμα ένας τρόπος για να την καθυστερήσετε φυσικά.

Καρπούζι: Είναι σημαντικό να καταναλώνετε φρούτα και λαχανικά που ρίχνουν την θερμοκρασία του σώματος, όταν προσπαθείτε να καθυστερήσετε την περίοδο. Όταν ο οργανισμός ανεβάζει θερμοκρασία όχι μόνο δεν καθυστερεί η περίοδος αλλά έρχεται και νωρίτερα. Το καρπούζι είναι ένα από αυτά.

Ζελατίνη: Ανακατέψτε λίγα φύλλα ζελατίνης σε ζεστό νερό και πιείτε μια φορά την ημέρα για μια εβδομάδα.

Αγγούρι: Όπως το καρπούζι έτσι και το αγγούρι βοηθά στην ψύξη του σώματος, αναστέλλει την εκδήλωση των συμπτωμάτων της περιόδου και την καθυστερεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.