ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τηλεδιάσκεψη Τ.Πάιατ με Σ.Τσιόδρα – Αναφέρθηκαν στις ενέργειες του ΕΟΔΥ για τον κορωνοϊό

Τηλεδιάσκεψη Τ.Πάιατ με Σ.Τσιόδρα – Αναφέρθηκαν στις ενέργειες του ΕΟΔΥ για τον κορωνοϊό

Τηλεδιάσκεψη πραγματοποίησαν ο Αμερικανός πρέσβης Τζέφρι Πάιατ, ο προέδρος του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) Παναγιώτης Αρκουμανέας, και ο αντιπρόεδρος Γιώργος Παναγιωτακόπουλος και ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας.

Σκοπός της διάσκεψης αυτής ήταν η ενημέρωση του Αμερικάνου πρέσβη για τις ενέργειες του ΕΟΔΥ αναφορικά με την πανδημία, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΕΟΔΥ.

«Υπήρξε ανταλλαγή απόψεων και ενημέρωση εκατέρωθεν για την μελλοντική συνεργασία του αμερικανικού κέντρου λοιμώξεων (CDC) καθώς και για την κατάσταση σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο πρέσβης κ. Πάιατ εκθείασε τη χώρα μας για την στρατηγική της απέναντι στην πανδημία και συγκεκριμένα για το σημαντικό επιστημονικό και επιχειρησιακό έργο του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Υγείας. Η συζήτηση εκτός από την αντιμετώπιση της πανδημίας έθιξε και θέματα πολιτικής της υγείας και τις επιπτώσεις της πανδημίας στην οικονομία και στον τουρισμό αντίστοιχα», αναφέρει η ανακοίνωση.

Η σημερινή συνάντηση αποτελεί την απαρχή για μια εις βάθος και ουσιαστική συνεργασία με τις Ηνωμένες Πολιτείες και το CDC για την αντιμετώπιση μελλοντικών απειλών για τη Δημόσια Υγεία», καταλήγει ο ΕΟΔΥ στην ανακοίνωσή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.