ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Γερμανία: Α.Μέρκελ και πρωθυπουργοί των κρατιδίων εξετάζουν την στρατηγική των εμβολιασμών

Γερμανία: Α.Μέρκελ και πρωθυπουργοί των κρατιδίων εξετάζουν την στρατηγική των εμβολιασμών

Η καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ αναμένεται να έχει συναντήσεις με τους πρωθυπουργούς των ομόσπονδων κρατιδίων με στόχο να αποφασιστεί η στρατηγική των εμβολιασμών.

Σε μια προσπάθεια επιτάχυνσης της διαδικασίας, στο πρόγραμμα εμβολιασμού αναμένεται ότι θα μετέχουν και οι οικογενειακοί γιατροί.

Νωρίτερα ο Πρωθυπουργός της Βάδης – Βυρτεμβέργης Βίνφριντ Κρέτσμαν εμβολιάστηκε με εμβόλιο της AstraZeneca, η χρήση του οποίου συνεχίζεται από σήμερα και πάλι κανονικά. Σύμφωνα με εκπρόσωπό του, ο κ. Κρέτσμαν, ο οποίος είναι 72 ετών, είχε κλείσει το ραντεβού του ήδη την προηγούμενη εβδομάδα.

Την ερχόμενη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη ομοσπονδίας και κρατιδίων προκειμένου να εξεταστεί η κατάσταση της πανδημίας και να ληφθούν αποφάσεις για τη συνέχεια και κυρίως για την περίοδο του Πάσχα (4 Απριλίου).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ήδη πάντως, η Βαυαρία, η Βάδη – Βυρτεμβέργη και η Βόρεια Ρηνανία – Βεστφαλία έχουν ανακοινώσει ότι δεν θα προχωρήσουν άμεσα σε άρση των περιορισμών, καθώς ο αριθμός των κρουσμάτων αυξάνεται συνεχώς. Επιπλέον, σήμερα στο Αμβούργο ενεργοποιήθηκε το «φρένο έκτακτης ανάγκης», για την εφαρμογή επιπλέον μέτρων, καθώς ο αριθμός των κρουσμάτων ανά 100.000 κατοίκους σε μία εβδομάδα ξεπέρασε τα 100.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.