ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αυτά είναι τα 4+1 οφέλη που έχει για την υγεία το σκόρδο

Αυτά είναι τα 4+1 οφέλη που έχει για την υγεία το σκόρδο

Το σκόρδο, λόγω της μυρωδιάς του, μπορεί να μην έχει πολλούς φανατικούς οπαδούς, ωστόσο η κατανάλωση του φαίνεται ότι έχει πολλά οφέλη στην υγεία.

Ρίχνει την πίεση

Φάτε σκόρδο για να ρίξετε την πίεση επισημαίνουν οι ειδικοί. Λόγω των πολύτιμων συστατικών που περιέχει έχει την ιδιότητα να ρίχνει την αρτηριακή πίεση σε χαμηλά επίπεδα.

Ωφελεί το ουροποιητικό σύστημα

Όσοι πάσχουν από διάφορες λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος καλό θα είναι να βάλουν στην διατροφή τους το σκόρδο σε οποιαδήποτε μορφή είτε μέσω τροφών ή να καταναλώνετε ωμό.

Το σκόρδο δρα σαν τα αντιβιοτικά αφού έχουν αντιμικροβιακές ιδιοτήτες.

Προστατεύει από τον καρκίνο

Έχει βρεθεί ότι το σκόρδο περιέχει αντι καρκινικές ιδιότητες επομένως όσοι καταναλώνουν σκόρδο προστατεύουν τον οργανισμό τους από την εμφάνιση καρκίνου.

Καταπολεμά τη φαγούρα στα πόδια

Το σκόρδο είναι φυσικό αντιμυκητιασιακό και ανακουφίζει άμεσα από τα συμπτώματα της φαγούρας στα πόδια. Απλά βράστε το και στη συνέχεια απλώστε το στα πόδια σας.

Κατά της γρίπης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το σκόρδο περιέχει σε μεγάλες ποσότητες θείο έχει την ιδιότητα να θωρακίζει το ανοσοποιητικό και να καταπολεμά τις λοιμώξεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.