ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Σήμερα η νεκροτομή της 65χρονης που πέθανε στο Ίλιον λίγη ώρα μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca

Σήμερα η νεκροτομή της 65χρονης που πέθανε στο Ίλιον λίγη ώρα μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca

Ανησυχία και προβληματισμό έχει δημιουργήσει ο θάνατος μίας 63χρονης γυναίκας, λίγη ώρα μετά τον εμβολιασμό της κατά του κορωνοϊού, με το εμβόλιο της AstraZeneca, στο Κέντρο Υγείας Ιλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα είχε πάει στο κέντρο υγείας στο Ίλιον για να κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η 63χρονη έπασχε από υποκείμενα νοσήματα (σακχαρώδη διαβήτη και στεφανιαία νόσο).

Λίγο πριν γίνει ο εμβολιασμός, οι υπεύθυνοι την ρώτησαν αν έχει κάποιο ιστορικό αλλεργιών ή άλλων παθήσεων, με την ίδια να απαντά αρνητικά και προχωρά κανονικά στο εμβολιασμό της.

Αφού έλαβε τη δόση, παρέμεινε στο κέντρο Υγείας για 20 λεπτά, ως είθισται και στη συνέχεια αποχώρησε, χωρίς η κατάστασή της να φανερώνει κάποια αδιαθεσία.

Βγαίνοντας όμως από το κέντρο υγείας φέρεται να έχασε τις αισθήσεις της 10 λεπτά αργότερα σε διπλανό πάρκο.

Περαστικοί ειδοποίησαν για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η γυναίκα δεν επανήλθε.

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών, ο ΕΟΦ και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, ενώ εκφράζονται ερωτήματα για το κατά πόσο μετά από τόσο σύντομο χρονικό διάστημα μπορεί το εμβόλιο να αποτελέσει αιτία θανάτου.

Η εντολή που έχει δοθεί είναι να διερευνηθούν όλα τα ενδεχόμενα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής να αναμένονται σήμερα, Τετάρτη, το μεσημέρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.