ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Α.Σκουτέλης: «Σήμερα ή αύριο θα ανακοινωθεί η γραμμή που θα ακολουθήσουμε για το εμβόλιο της AstraZeneca»

Α.Σκουτέλης: «Σήμερα ή αύριο θα ανακοινωθεί η γραμμή που θα ακολουθήσουμε για το εμβόλιο της AstraZeneca»

Τις επόμενες ώρες θα ανακοινωθεί η γραμμή που θα ακολουθήσει η χώρα μας σχετικά με τον εμβολιασμό με το εμβόλιο της AstraZeneca, δήλωσε ο λοιμωξιολόγος Αθανάσιος Σκουτέλης.

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων έκανε λόγο για πιθανή συσχέτιση των περιστατικών που προκάλεσαν ανησυχία με το εμβόλιο της AstraZeneca και συμπλήρωσε ότι πρόκειται για ένα περίεργο σύνδρομο, που εμφανίζεται κυρίως στις γυναίκες κάτω των 60 ετών.

Όπως είπε ο κ. Σκουτέλης μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα» , είναι λογικό να υπάρχουν διαφορετικές αποφάσεις για το εμβόλιο της AstrZeneca μεταξύ των ευρωπαϊκών κρατών, καθώς είναι διαφορετικά τόσο τα επιδημιολογικά δεδομένα, όσο και οι ανάγκες κάθε χώρας.

Συμπλήρωσε δε με έμφαση, ότι σε κάθε περίπτωση, τα οφέλη από τον εμβολιασμό, υπερτερούν κατά χιλιάδες φορές από τους κινδύνους των πιθανών παρενεργειών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.