ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μ.Παγώνη για Πάσχα: «Την τελευταία βδομάδα θα αποφασίσουμε τι πρέπει να γίνει για τη μετακίνηση στα χωριά» (βίντεο)

Μ.Παγώνη για Πάσχα: «Την τελευταία βδομάδα θα αποφασίσουμε τι πρέπει να γίνει για τη μετακίνηση στα χωριά» (βίντεο)

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης το απόγευμα της Δευτέρας, αναφέρθηκε για το πως θα περάσουμε Πάσχα, στα self test, αλλά και για το τεστ κορωνοϊού που ελέγχει από το μάτι μέσω εφαρμογής στο κινητό τον πολίτη.

«Ας περιμένουμε το αντιικό φάρμακο που είναι το πιο σημαντικό το οποίο θα σώσει ζωές. Γιατί μόνο θα προχωρήσουμε και μετά δεν πειράζει θα βγάζαμε και από τα μάτια διάγνωση. Γρήγορα σε τρίλεπτο όπως μας είπανε όμως η μελέτη δεν έχει προχωρήσει ακόμα. Γι’ αυτό λοιπόν ας περιμένουμε να περάσει τις φάσεις της και μετά να δούμε…», ήταν το σχόλιο της κυρίας Παγώνη για το τεστ κορvνοϊού που ελέγχει από το μάτι μέσω εφαρμογής στο κινητό τον πολίτη.

Ερωτηθείσα για τα self test και τα έως τώρα αποτελέσματα από την πρώτη ημέρα χρήσης τους, τόνισε ότι: «Έτσι θα ανιχνεύσουμε τους ασυμπτωματικούς. Ήδη βρήκαμε 613 μαθητές και καθηγητές. Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Αυτά τα άτομα πηγαίνανε στο σχολείο τους σήμερα, θα μετέδιδαν και καταλαβαίνετε τι επρόκειτο να γίνει…»!

Παγώνη για το Πάσχα

Ενώ σχετικά με το αν τα self tests είναι το «όπλο» που θα επιτρέψει Πάσχα στο χωριό, η Ματίνα Παγώνη σημείωσε:

​«Είναι ένας παράγοντας που θα βοηθήσει αφού αξιολογήσουμε τις παραμέτρους, δηλαδή πόσο έχουν προχωρήσει οι εμβολιασμοί, τον αριθμό των κρουσμάτων και των διασωληνωμένων ακόμα αυξάνεται γιατί μπορεί να φτάσουν μέχρι και 1000. Την τελευταία βδομάδα θα αποφασίσουμε τι πρέπει να γίνει για τη μετακίνηση στα χωριά.

Πρέπει να είμαστε λίγο επιφυλακτικοί από τώρα δεν μπορούμε να το πούμε και πάρα πολύ προσεκτικοί για ένα λόγο όλοι γνωρίζετε ότι όταν πάμε στα χωριά μας δεν καθόμαστε στο σπίτι μας, ούτε συγκεντρώνονται δύο οικογένειες ψήνουν τα αρνιά όλοι μαζί και είναι πάνω από 30 άτομα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.