ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κορωνοϊός: 52χρονος που του είχε χορηγηθεί το εμβόλιο της Johnson & Johnson δίνει «μάχη» να κρατηθεί στη ζωή

Κορωνοϊός: 52χρονος που του είχε χορηγηθεί το εμβόλιο της Johnson & Johnson δίνει «μάχη» να κρατηθεί στη ζωή

Ένας 52χρονος από το Νιού Τζέρσι, ο Φρανσίσκο Κοσμέ, παρόλο που είχε εμβολιαστεί πλήρως με το μονοδοσικό σκεύασμα της Johnson & Johnson, στις 6 Μαρτίου, νόησε από κορωνοϊό, και πλέον δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Όπως έχει γίνει γνωστό, από τα μέχρι στιγμής επιστημονικά δεδομένα, το εμβόλιο θεωρείται αποτελεσματικό δύο εβδομάδες μετά τη χορήγηση της δόσης.

Ο Κοσμέ, παρόλο που εξακολουθούσε να φορά μάσκα, προσβλήθηκε από τη νόσο την 1η Απριλίου.

Εμφάνισε όλα τα συμπτώματα, ανεβάζοντας πυρετό και στη συνέχεια η 31χρονη κόρη του τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Παρέμεινε για δέκα ημέρες καραντίνα, ωστόσο εξαιτίας της σοβαρής επιδείνωσης της κατάστασής του, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ο Κόσμέ έχει ανάγκη από οξυγόνο, με την περίπτωσή του να αντιμετωπίζεται ως βαριά πνευμονία και την κατάστασή του να είναι κρίσιμη.

Τόσο η σύζυγός του, όσο και η κόρη του με την οικογένειά της έχουν μολυνθεί από τον ιό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι έρευνες στις ΗΠΑ έχουν δείξει πως η αποτελεσματικότητα του εμβολίου της Johnson & Johnson φτάνει στο 72%, πράγματα που σημαίνει ότι 28 στους 100 έχουν πιθανότητα να νοσήσουν από κορωνοϊό μετά τη χορήγηση της δόσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.