ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Self-test: Δεν θα μπορούν να παρακολουθούν τηλεκπαίδευση οι μαθητές που θα βγαίνουν θετικοί!

Self-test: Δεν θα μπορούν να παρακολουθούν  τηλεκπαίδευση οι μαθητές που θα βγαίνουν θετικοί!

Παρανοϊκά πράγματα συμβαίνουν με το άνοιγμα των σχολείων και τα υποχρεωτικά self-test που υποχρεώνει το υπουργείο Παιδείας τους μαθητές. Εκτός από το γεγονός ότι θα μένουν εκτός σχολείου και με απουσίες οι μαθητές που δεν θα φέρουν μαζί τους την σχολική κάρτα COVID-19, τώρα και όπως αναφέρει ο οργανωτικός γραμματέας της ΟΛΜΕ, Νικόλαος Παπαχρήστος, οι μαθητές που θα βγαίνουν θετικοί στον COVID-19 δεν θα μπορούν να παρακολουθούν μαθήματα τηλεκπαίδευσης!

«Ελπίζουμε να είναι αυτά τα νούμερα των θετικών τεστ και να μην είναι μεγαλύτερα. Εάν ένας καθηγητής βγει θετικός, τότε αναμορφώνεται το πρόγραμμα και γίνονται λιγότερες ώρες. Εάν βγει ένας μαθητής θετικός, τότε δεν έχει δυνατότητα να παρακολουθήσει τηλεκπαίδευση», δήλωσε πιο συγκεκριμένα ο Ν. Παπαχρήστος.

Υπενθυμίζεται ότι ανάλογη δήλωση είχε κάνει και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο οποίος είχε δηλώσει ότι δεν θα μπορούν να μετέχουν σε τηλεκπαίδευση και οι μαθητές που δεν θια κάνουν το self-test.

«Xωρίς βεβαίωση ότι έκαναν self test οι μαθητές δε θα μπορούν να παρακολουθήσουν το μάθημα ούτε να κάνουν τηλεκπαίδευση», είχε πει .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.