ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Sputnik V: Τηλεφωνική συνομιλία Β.Πούτιν – Ρ.Ντουτέρτε για το ρωσικό εμβόλιο

Sputnik V: Τηλεφωνική συνομιλία Β.Πούτιν – Ρ.Ντουτέρτε για το ρωσικό εμβόλιο

Σύμφωνα με τα όσα έκανε γνωστά σήμερα το Κρεμλίνο, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Ροντρίγκο Ντουτέρτε συμφώνησαν να διατηρηθεί η συνεργασία Ρωσίας – Φιλιππίνων για τις παραδόσεις του ρωσικού εμβολίου Sputnik V.

Νωρίτερα, ανακοινώθηκε ότι ο Πούτιν είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο των Φιλιππίνων.

«Συζήτησαν για επείγοντα ζητήματα σε σχέση με την ατζέντα Ρωσίας – Φιλιππίνων, επιβεβαίωσαν την κοινή τους δέσμευση για εμβάθυνση της συνεργασίας στο εμπόριο, στην οικονομία, στην επιστήμη, στην τεχνολογία και στην ανθρωπιστική σφαίρα» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

«Έδωσαν έμφαση στη μάχη ενάντια στη μετάδοση του κορωνοϊού. Συμφώνησαν να διατηρήσουν τη συνεργασία (…)., μεταξύ άλλων και για τις παραδόσεις του ρωσικού εμβολίου Sputnik V στις Φιλιππίνες» σημειώνεται ακόμη.

Σημειωτέον ότι το ρωσικό εμβόλιο Sputnik V έχει λάβει έγκριση σε δεκάδες χώρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προσφάτως, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε ότι η Ρωσία επιδιώκει να συνεργαστεί με την Ευρωπαϊκή Ένωση σε θέματα που σχετίζονται με τα εμβόλια, κάνοντας λόγο για δυσαρέσκεια από μέρους χωρών λόγω της μακράς διαδικασίας έγκρισης για το Sputnik V.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.