ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Α.Σκουτέλης: «Λογικά θα ανασταλούν οι εμβολιασμοί με το J&J – Και από τα άλλα περιμένουμε ανεπιθύμητες ενέργειες»

Α.Σκουτέλης: «Λογικά θα ανασταλούν οι εμβολιασμοί με το J&J – Και από τα άλλα περιμένουμε ανεπιθύμητες ενέργειες»

Ο καθηγητής Παθολογίας – Λοιμωξιολογίας και μέλος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Αθανάσιος Σκουτέλης, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης το πρωί της Τετάρτης, δήλωσε πως μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο προς το παρόν λογικά αναστέλλονται οι εμβολιασμοί με το εμβόλιο της Johnson & Johnson, χωρίς να υπάρχει επίσημη ενημέρωση.

«Θεωρήσαμε ότι είναι το “καλό” εμβόλιο, γιατί βόλευε καθώς είναι μόνο μια δόση και οι συνθήκες φύλαξης είναι καλύτερες από πλευράς πρακτικότητας», πρόσθεσε ο κ. Σκουτέλης ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχουν καλά και κακά εμβόλια.

«Δεν είμαι τόσο απαισιόδοξος γιατί εντοπίστηκε έγκαιρα και θα δούμε ποια είναι η έκταση των παρενεργειών» τόνισε, επισημαίνοντας ότι αν όντως είναι έτσι όπως τα λένε, στατιστικά είναι πολύ μικρές οι πιθανότητες κάποιας σοβαρής βλάβης.

Αυτονόητο ότι θα ανασταλούν οι εμβολιασμοί μέχρι να ξεκαθαριστεί η κατάσταση, επανέλαβε ο ίδιος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν είναι κεραυνός εν αιθρία καθώς όλα τα εμβόλια βασίζονται στον ίδιο μηχανισμό δράσης και αναμένουμε τις ίδιες ανεπιθύμητες ενέργειες», κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.