ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θ.Βασιλακόπουλος: «Οι πολίτες θα μπορέσουν να πάνε στα χωριά τους και να κάνουν Πάσχα σε ανοιχτούς χώρους»

Θ.Βασιλακόπουλος: «Οι πολίτες θα μπορέσουν να πάνε στα χωριά τους και να κάνουν Πάσχα σε ανοιχτούς χώρους»

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, επεσήμανε πως σε ότι αφορά τις μετακινήσεις ενόψει του Πάσχα θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση με ρεαλισμό.

Όπως εξήγησε ο κ. Βασιλακόπουλος η θεωρία να μη μετακινηθούμε και να παραμείνουμε στα σπίτια μας τηρώντας αποστάσεις και μέτρα, είναι μόνο θεωρία, καθώς ο κόσμος έχει πλέον κουραστεί από το παρατεταμένο lockdown και δεν θα πειθαρχήσει.

Κατά συνέπεια, συνέχισε ο κ. Βασιλακόπουλος μιλώντας στον Ant1, θα πρέπει να επιτραπούν οι μετακινήσεις. Έτσι οι πολίτες θα μπορέσουν να πάνε στα χωριά τους και να κάνουν Πάσχα σε ανοιχτούς χώρους και με μεγαλύτερες αποστάσεις, τηρώντας τα αυτονόητα μέτρα και επιδεικνύοντας την απαραίτητη ατομική ευθύνη.

Σε αντίθετη περίπτωση, πρόσθεσε, όσοι μείνουν στα μεγάλα αστικά κέντρα είτε θα μαζευτούν σε πλατείες, είτε θα συνωστιστούν μέσα στα διαμερίσματα.

Συμπλήρωσε δε ότι οι μετακινήσεις μπορούν να επιτραπούν χωρίς ρίσκο σε όσους έχουν εμβολιαστεί και σε όσους έχουν νοσήσει, καθώς έχουν αποκτήσει ανοσία, ενώ για τους υπόλοιπους είναι απαραίτητο το self test.

Να ανοίξει άμεσα η εστίαση

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Βασιλακόπουλος υπογράμμισε ότι κατά την άποψη του θα πρέπει να ανοίξει άμεσα η εστίαση, καθώς θα δώσει τη δυνατότητα στους πολίτες να βγουν έξω με τάξη και σε εξωτερικούς χώρους, αντί να συνωστίζονται άναρχα σε πλατείες και παραλίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.