ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Την Μ.Εβδομάδα οι αποφάσεις των ειδικών για τα γυμναστήρια και αθλητικές δραστηριότητες

Την Μ.Εβδομάδα οι αποφάσεις των ειδικών για τα γυμναστήρια και αθλητικές δραστηριότητες

Την Μεγάλη Δευτέρα αναμένεται να συνεδριάσει εκ νέου η ομάδα των λοιμωξιολόγων και να ανακοινώσει επίσημα την απόφασή της για τις αθλητικές δραστηριότητες που είναι εδώ και πάρα πολλούς μήνες ανενεργές.

Στην πλειονότητα τους οι αθλητικές δραστηριότητες έχουν επαναλειτουργήσει, όπως και τα περισσότερα πρωταθλήματα, όμως απομένουν κάποιες σημαντικές εκκρεμότητες.

Πέρα από τα πρωταθλήματα υποδομών στο ποδόσφαιρο και τις ακαδημίες ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει οι μικρές κατηγορίες σε ποδόσφαιρο Γυναικών, μπάσκετ Ανδρών, βόλεϊ και χάντμπολ (Ανδρών και Γυναικών), όπως επίσης οι ιπποδρομίες και τα γυμναστήρια.

Για όλα τα παραπάνω ζητήματα αλλά και για τη χρήση των self test στον αθλητισμό, θα αποφασίσει η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων τη Μ.Δευτέρα, καθώς δεν κατέστη δυνατό, λόγω έλλειψης χρόνου, να συζητηθούν στη σημερινή συνεδρίαση.

Αναλυτικά τα ζητήματα προς έγκριση:

1. Έγκριση χρήσης των self test και στον αθλητισμό.

2. Έναρξη προπονήσεων των αθλητών αναπτυξιακών κατηγοριών και των Ακαδημιών, με την ίδια μεθοδολογία και ρυθμίσεις με τις οποίες ηλικιακά επιστρέφουν και συμμετέχουν στις σχολικές διαδικασίες.

3.Έναρξη προπονήσεων για:

  • Ποδόσφαιρο, στις ηλικιακές κατηγορίες Κ19 και Κ17 των ομάδων της Super League
  • Ποδόσφαιρο, στις κατηγορίες Β’ και Γ’ εθνική γυναικών
  • Μπάσκετ, στις κατηγορίες Β’ και Γ’ εθνική ανδρών
  • Βόλεϊ, στην κατηγορία Α2 (Pre League) ανδρών και γυναικών
  • Χάντμπολ στις κατηγορίες Α2 και Β’ εθνική ανδρών και Α2 εθνική γυναικών.

4. Άδεια διεξαγωγής ιπποδρομιών στο Μαρκόπουλο.

5. Κατάρτιση οδικού χάρτη ανοίγματος Γυμναστηρίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.