ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ιατροδικαστής Α.Ακριβούση: «Δεν έχει δημοσιευθεί από τον ΠΟΥ το γονιδίωμα Covid-19 – Τι διαπιστώνω στις νεκροψίες»

Ιατροδικαστής Α.Ακριβούση: «Δεν έχει δημοσιευθεί από τον ΠΟΥ το γονιδίωμα Covid-19 – Τι διαπιστώνω στις νεκροψίες»

Στα όσα παρατηρεί στις νεκροψίες που έχει κάνει σε ανθρώπους που έχουν φύγει με κορωνοϊό αναφέρθηκε η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας της Λαμίας Αποστολία Ακριβούση.

Η κυρία Ακριβούση επισημαίνει πως βρίσκει στοιχεία που έχει δει και στο παρελθόν, χωρίς SARS-CoV-2, ενώ παράλληλα αποκαλύπτει πως ο ΠΟΥ δεν έχει δημοσιεύσει το γονιδίωμα Covid-19 και παρά τις ερωτήσεις της δεν έχει πάρει ακόμα απάντηση.


«Όταν έχουμε έναν καινούριο ιό και οποιοδήποτε άλλον μικροοργανισμό, πάντα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, αφού περάσει ένα χρονικό διάστημα, ανακοινώνει επισήμως το γονιδίωμα του κάθε ιού. Κάτι τέτοιο εμείς τουλάχιστον δεν το έχουμε δει κάπου δημοσιευμένο».

«Ποιο είναι το γονιδίωμα του κορωνοϊού; Υπάρχει επίσημη ανακοίνωση του ΠΟΥ», αναρωτιέται.

Δείτε όσα είπε

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.