ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Μ.Θεμιστοκλέους: «Η ηλικιακή ομάδα 40-44 θα είναι η επόμενη για την οποία θα ανοίξουν όλα τα εμβόλια»

Μ.Θεμιστοκλέους: «Η ηλικιακή ομάδα 40-44 θα είναι η επόμενη για την οποία θα ανοίξουν όλα τα εμβόλια»

Ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους έδωσε διευκρινίσεις για την πορεία του εμβολιαστικού προγράμματος στην χώρα μας όσον αφορά το άνοιγμα της πλατφόρμας και για τις υπόλοιπες ηλικιακές ομάδες.

Όπως είπε, θα γνωρίζουμε τις πρώτες ημέρες του Μαΐου πότε ακριβώς θα είναι διαθέσιμα όλα τα εμβόλια για τους 40-44 ετών, καθώς εξαρτάται από τις συμμετοχές και τις παραδόσεις των εμβολίων, ενώ διευκρίνισε πως η συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα θα είναι η επόμενη για την οποία θα ανοίξουν όλα τα εμβόλια για τον κορωνοϊό. Υπενθύμισε δε ότι η πλατφόρμα για τους 45 – 49 ετών ανοίγει το Μεγάλο Σάββατο.

Αναφορικά με τους πολίτες 30-39 ετών, είπε ότι έχουν προγραμματιστεί 103.000 ραντεβού για εμβολιασμούς. Όπως τόνισε, πρόκειται για σημαντικό αριθμό, ο οποίος θα ανέβει.

Ερωτηθείς για την ηλικιακή ομάδα 18-30 ετών, σημείωσε πως «αν πάμε με βάση τον σχεδιασμό και τις παραδόσεις, πιστεύουμε ότι εντός του Ιουνίου θα έχουμε ανοίξει σχεδόν σε όλες τις ηλικιακές ομάδες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.