ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εμβόλιο Pfizer/BioNTech – ΗΠΑ: Γυναίκα παρέλυσε μετά τη β’ δόση – «Είναι ο χειρότερος εφιάλτης» (βίντεο)

Εμβόλιο Pfizer/BioNTech – ΗΠΑ: Γυναίκα παρέλυσε μετά τη β’ δόση – «Είναι ο χειρότερος εφιάλτης» (βίντεο)

Σοβαρές ανεπιθύμητες παρενέργειες αντιμετώπισε η Brandy McFadden, κάτοικος του Nashville των ΗΠΑ, από την ημέρα που έκανε την δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer στις 16 Απριλίου.

Μέσα σε μια μέρα, σύμφωνα με την McFadden άρχισε να μην αισθάνεται καλά και κατέληξε να έχει φρικτούς πόνους στους πνεύμονες.

Όπως ισχυρίζεται, οι παρενέργειες ξεκίνησαν με μια περίεργη αίσθηση στα πόδια της, η οποία στην συνέχεια μετατράπηκε σε έναν φρικτό πόνο στον αυχένα και συνέχισε να χειροτερεύει.

Ο σύζυγός της την έσπευσε σε ένα ιατρείο έκτακτης ανάγκης όπου οι γιατροί δεν μπόρεσαν να διαγνώσουν το ζήτημα.

«Ξύπνησα. Δεν μπορώ να κουνήσω τα χέρια μου. Δεν μπορώ να μετακινήσω τα πόδια μου. Οι γιατροί έχουν πανικοβληθεί», περιγράφει η Μπράντυ.

«Όσον αφορά τις απαντήσεις σε σχέση με το γιατί συνέβησαν όλα αυτά, οι γιατροί δεν το γνωρίζουν», εξηγεί η McFadden.

Ο σύζυγος της είπε: «Κρατάω το χέρι της και φαίνεται αδύναμο, ενώ ουρλιάζει από τον πόνο».

Η μητέρα των τριών κατηγορεί το εμβόλιο ότι την έστειλε στο νοσοκομείο και δεν μπορούσε να περπατήσει. Οι γιατροί αδυνατούν να απαντήσουν στο τι φταίει.

«Είναι ακριβώς όπως ο χειρότερος εφιάλτης που μπορείς ποτέ να φανταστείς. Δεν μπορώ να περπατήσω ούτε μέχρι το μπάνιο. Δεν μπορούσα να αγκαλιάσω τα παιδιά μου», λέει κλαίγοντας.

H McFadden, η οποία πάσχει από επιληψία, μπόρεσε να έρθει σε επαφή με μια γυναίκα στο Πίτσμπουργκ που είχε την ίδια ανεπιθύμητη ενέργεια, ωστόσο δεν ήταν επιληπτική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.