ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Ταϊλάνδη: Επιταχύνεται το πρόγραμμα εμβολιασμού – Έχουν διατεθεί 1,73 εκατομμύρια δόσεις

Ταϊλάνδη: Επιταχύνεται το πρόγραμμα εμβολιασμού – Έχουν διατεθεί 1,73 εκατομμύρια δόσεις

Η Ταϊλάνδη αναμένεται να επιταχύνει το εμβολιαστικό πρόγραμμα όπως δήλωσε σήμερα ένας αξιωματούχος των υπηρεσιών Υγείας.

Η τελευταία προσπάθεια επίσπευσης των εμβολιασμών γίνεται εξαιτίας της σταδιακής κλιμάκωσης της δημόσιας κριτικής, σχετικά με την αργοπορία προώθησης των εμβολιασμών που γίνονται χωρίς οικονομικό κόστος για τον πληθυσμό, από την κυβέρνηση.

Μέχρι σήμερα έχουν διατεθεί 1,73 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου κατά του κορωνοϊού, οι οποίες, αντιστοιχούν σε ποσοστό μικρότερο από το 1% του πληθυσμού.

Οι υγειονομικές αρχές δεν έχουν ακόμη αρχίσει τους μαζικούς εμβολιασμούς, παρά το γεγονός ότι τα έσοδα της χώρας σχετίζονται με την τουριστική βιομηχανία, ενώ η Ταϊλάνδη βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα τρίτο κύμα μολύνσεων.

Η κυβέρνηση αναμένει την εγχώρια παραγωγή 61 εκατομμυρίων δόσεων από το εμβόλιο της AstraZeneca, από τον Ιούνιο.

Ωστόσο, οι εμβολιασμοί αυτοί, καθώς και οι εμβολιασμοί με το εμβόλιο της Moderna δε θα προσφερθούν χωρίς οικονομικό κόστος.

Η Moderna κατέθεσε αίτηση τον προηγούμενο μήνα για την έγκριση χρήσης του εμβολίου της στην Ταϊλάνδη. Η αίτηση αυτή, αναμένεται ότι θα εγκριθεί σύντομα, δήλωσε ο Γουιθούν Ντανγουϊμπούν, επικεφαλής του Οργανισμού Φαρμάκων της Ταϊλάνδης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αυτό που αναμένουμε από τη Moderna είναι η τήρηση της δέσμευσης της, για το πόσο σύντομα θα μπορέσουν να εισάγουν το εμβόλιο τους» δήλωσε ο ίδιος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.