ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γερμανός βουλευτής δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στο Sputnik V – Τι λέει για την καθυστέρηση της ΕΕ για το ρωσικό εμβόλιο

Γερμανός βουλευτής δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στο Sputnik V – Τι λέει για την καθυστέρηση της ΕΕ για το ρωσικό εμβόλιο

Ψήφο εμπιστοσύνης στο ρωσικό εμβόλιο Sputnik V κατά της νόσου COVID-19 δίνει ο Γερμανός βουλευτής, Ντίτερ Ντεμ, ο οποίος ταξίδεψε μέχρι τη Μόσχα για να το κάνει και χαρακτήρισε ως “πολιτική” την καθυστέρηση έγκρισης του σκευάσματος από την Ε.Ε..

Ο Ντίτερ Ντεμ, βουλευτής του γερμανικού Κοινοβουλίου με την παράταξη της Αριστεράς (Die Linke), έχει ταξιδέψει μέχρι τη Μόσχα για να εμβολιαστεί με το ρωσικό Sputnik V κατά της νόσου COVID-19 τη Δευτέρα (10/05).

Ακόμα, ο ίδιος έχει δηλώσει ότι δεν φοβάται να εμβολιαστεί με το ρωσικό σκεύασμα και έχει προσθέσει ότι τα ζητήματα με την έγκρισή του στη Γερμανία προέρχονται από πολιτικούς λόγους.

Μάλιστα, ο Ντίτερ Ντεμ έδωσε το «παρών», την Κυριακή (09/05), στην παρέλαση για την Ημέρα της Νίκης στη Ρωσία και είπε στους δημοσιογράφους: «Πρόκειται για μια προσπάθεια ζημίας των σχέσεων μεταξύ Ρωσίας και Γερμανίας σε κάθε ευκαιρία. Δυστυχώς, η κυβέρνησή μας είναι ακόμη έτοιμη να θυσιάσει τη ζωή των Γερμανών για πολιτικούς σκοπούς».

Σύμφωνα με τον πολιτικό, επέλεξε το Sputnik V επειδή είναι «ένα πιο παραδοσιακό, εμβόλιο φορέα».

Επιπλέον, ο Ντίτερ Ντεμ υποστήριξε: «Δούλεψα στην υγειονομική περίθαλψη και στον τομέα της Ψυχολογίας, ξέρω ότι τα παραδοσιακά εμβόλια φορέα είναι καλύτερα για το ανοσοποιητικό μας σύστημα από τα σύγχρονα. Υπό αυτήν την έννοια, το Sputnik V είναι καλύτερο από το AstraZeneca».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμα, ο Ντίτερ Ντεμ επεσήμανε πως το Sputnik V είναι ένα ασφαλές εμβόλιο με λιγότερες παρενέργειες και πρόσθεσε: «Όταν εμβολιάζεστε, υπάρχει πάντα η πιθανότητα να εμφανιστούν (παρενέργειες). Ο στόχος είναι να μειωθούν οι πιθανότητες να συμβεί και, υπό αυτήν την έννοια, νομίζω ότι το Sputnik V είναι ασφαλέστερη επιλογή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.