ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Παλαιστίνη: Έδωσε έγκριση για το μονοδοσικό εμβόλιο Sputnik Light

Παλαιστίνη: Έδωσε έγκριση για το μονοδοσικό εμβόλιο Sputnik Light

Η Παλαιστίνη έδωσε έγκριση στη χρήση του ρωσικού μονοδοσικού εμβολίου Sputnik Light.

Σύμφωνα με το Ρωσικό Ταμείο Άμεσων Επενδύσεων (RDIF), το παλαιστινιακό υπουργείο υγείας έδωσε το «ΟΚ» στην άμεση χρήση του Sputnik Light.

Υπενθυμίζεται πως το Sputnik V που αποτελείται από δύο δόσεις έχει εγκριθεί στην Παλαιστίνη ήδη από τις αρχές Ιανουαρίου.

«Η χρήση του εμβολίου Sputnik Light μειώνει σημαντικά την πιθανότητα εμφάνισης σοβαρών λοιμώξεων από COVID-19 και τον κίνδυνο νοσηλείας. Η Παλαιστίνη θα είναι σε θέση να ανοσοποιήσει μεγάλες ομάδες σε μικρότερο χρονικό διάστημα, επιτυγχάνοντας την συλλογική ανοσία ταχύτερα» δήλωσε από την πλευρά του ο Κύριλ Ντμίτριεφ, επικεφαλής του RDIF.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.