ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Α.Λινού: «Να εμβολιαστούν τα παιδιά – Δεν έχουμε παράδοση υποχρεωτικού εμβολιασμού» (βίντεο)

Α.Λινού: «Να εμβολιαστούν τα παιδιά – Δεν έχουμε παράδοση υποχρεωτικού εμβολιασμού» (βίντεο)

Η καθηγήτρια Επιδημιολογίας Αθηνά Λινού, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης, τάχθηκε υπέρ του εμβολιασμού των παιδιών.

«Να εμβολιαστούν τα παιδιά γιατί αν μείνουν ανεμβολίαστα θα έχουμε μια ομάδα πολύ ευαίσθητη που ναι μεν νοσεί ήπια, αλλά ένα μικρό ποσοστό θα νοσήσει και σοβαρά και ο κίνδυνος θα είναι ότι θα έχουμε άρει όλα τα μέτρα προστασίας», σημείωσε η ίδια στο Mega.

Η κα Λινού εμφανίστηκε βέβαιη πως ο εμβολιασμός των παιδιών από τα 12 έτη, θα είναι ασφαλής, ενώ αναφέρθηκε και σε μελέτες που γίνονται για αυτό αλλά και τα θετικά αποτελέσματα που έχουν προκύψει από τον εμβολιασμό βρεφών μεγαλύτερων των 6 μηνών.

Ερωτώμενη σχετικά με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό συγκεκριμένων επαγγελματικών ομάδων, όπως είναι οι υγειονομικοί, η ίδια σημείωσε πως πρόκειται για ένα δύσκολο θέμα.

«Δεν έχουμε παράδοση υποχρεωτικού εμβολιασμού» επεσήμανε, υπογραμμίζοντας πως οι «λειτουργοί υγείας θα πρέπει να πειστούν να εμβολιαστούν, αλλιώς σε ειδικότητες που εκθέτονται σε μεγάλο κίνδυνο για τη νόσο θα πρέπει να αλλάξουν μέρος ή πόστο εργασίας αν δε γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.