ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Και τι δεν σκέφτονται: Στο Σιάτλ προσφέρουν τσιγάρα μαριχουάνας για να βρουν εθελοντές για να εμβολιαστούν!

Και τι δεν σκέφτονται: Στο Σιάτλ προσφέρουν τσιγάρα μαριχουάνας για να βρουν εθελοντές για να εμβολιαστούν!

Η πολιτεία της Ουάσινγκτον με πρωτεύουσα το Σιάτλ προσφέρει ένα τσιγάρο μαριχουάνας σε κάθε πολίτη που θα πάει να εμβολιαστεί καθώς οι Αρχές της πολιτείας ανακοίνωσαν το πρόγραμμα «Joints for Jabs», δηλαδή «Τσιγάρα με ναρκωτικά με αντάλλαγμα εμβόλια», που τίθεται άμεσα σε ισχύ και θα διαρκέσει έως τις 12 Ιουλίου, αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ.

Οι Αρχές δήλωσαν ότι θα επιτρέψει στους λιανοπωλητές μαριχουάνας να παρέχουν στους πελάτες ηλικίας 21 ετών και άνω ένα τσιγάρο μαριχουάνας στα καταστήματά τους, αφού λάβουν την πρώτη ή την δεύτερη δόση του εμβολίου. Η προσφορά ισχύει μόνο για τσιγάρα και όχι για άλλα προϊόντα μαριχουάνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκτός από κάνναβη, η λίστα των παροχών στην Ουάσινγκτον περιλαμβάνει επίσης δωρεάν μπύρα, κρασί ή κοκτέιλ στους κατοίκους, που θα επιδείξουν απόδειξη εμβολιασμού. Από τότε που ο ρυθμός εμβολιασμού των ΗΠΑ άρχισε να μειώνεται απότομα στα μέσα Απριλίου, οι πολιτείες έχουν ξεκινήσει προσφορές όπως δωρεάν μπύρα στο Νιου Τζέρσεϋ ή ακόμα και κλήρωση για υποτροφίες σε κολέγια στη Νέα Υόρκη και το Οχάιο. πολιτείες έχουν πραγματοποιήσει λαχειοφόρους αγορές που απονέμουν χρηματικά έπαθλα ύψους 1 εκατ. δολ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.