Αποκαλύψεις που συγκλονίζουν: Ποιοι, πώς και γιατί δημιούργησαν τον Covid-19 – O ρόλος Ελλήνων επιστημόνων

Αποκαλύψεις που συγκλονίζουν: Ποιοι, πώς και γιατί δημιούργησαν τον Covid-19 – O ρόλος Ελλήνων επιστημόνων

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται σε όλο τον κόσμο έρευνες της Δικαιοσύνης και των αστυνομικών αρχών των κατά τόπους χωρών προκειμένου να ξεσκεπαστεί η συνωμοσία που στήθηκε προκειμένου για τον ύποπτο ρόλο του ζωολόγο Peter Daszak, προέδρου της EcoHealth Alliance, η οποία χρηματοδότησε την συγκάλυψη της έρευνας για την προέλευση του κορωνοϊού εμπλέκοντας μάλιστα και Έλληνες επιστήμονες σε αυτή την, ακούσια ή εκούσια, συγκάλυψη.

Τα ονόματα των S. Tsiodras, G. Magiorkinis, D. Paraskevis, E.G. Kostaki, G. Panayiotakopoulos, φιγουράρουν στην «επιστημονική μελέτη» με τίτλο «Full-genome evolutionary analysis of the novel corona virus (2019-nCoV) rejects the hypothesis of emergence as a result of a recent recombination event» στις 27 Ιανουαρίου 2020 στο biorxiv.org, ένα «αποθετήριο μελετών» που χρηματοδοτήθηκε από τον Zuckerberg του Facebook με αρκετά εκατομμύρια δολάρια.

Η συγκεκριμένη «μελέτη» ήρθε στην δημοσιότητα στην Ελλάδα όταν στις 30 Ιανουαρίου 2020 η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ προέβαλε την μελέτη γράφοντας: «Ερευνητές του ΕΚΠΑ και του Πανεπιστημίου Κρήτης, μελετώντας τα γενετικά χαρακτηριστικά του νέου ιού απέκλεισαν το ενδεχόμενο αυτός να προέρχεται από ερπετά, ενώ κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για ένα νέο για τον άνθρωπο κορωνοϊό και όχι αποτέλεσμα πρόσφατης γενετικής ανάμειξης με άλλον ιό της ίδιας “οικογένειας”».

Τι έλεγε εκείνη η «μελέτη»; Ότι ο Covid-19 είχε γεννηθεί από την φύση και μεταδόθηκε στους ανθρώπους που έτρωγαν νυχτερίδες από την κρεαταγορά της Ουχάν, αθωώνοντας πλήρως τα κινεζικά βιολογικά εργαστήρια που έτσι ή αλλιώς εκτελούσαν παραγγελία από κύκλους των… ΗΠΑ!

Τότε μπορεί να μην τους ήξερε η πλειοψηφία των Ελλήνων αλλά στην πανεπιστημιακή κοινότητα της ιατρικής, ήταν γνωστοί: Αναπληρωτής καθηγητής ο Δημήτριος Παρασκευής, και η η Ευαγγελία-Γεωργία Κωστάκη, ο επίκουρος καθηγητής ο Γκίκας Μαγιορκίνης από το Εργαστήριο Υγιεινής Επιδημιολογίας και Ιατρικής Στατιστικής του ΕΚΠΑ, επίκουρος καθηγητής και αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ ο Γεώργιος Παναγιωτακόπουλος, καθηγητής κλινικής ιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και μέλος ΔΣ του ΕΟΔΥ ο Γεώργιος Σουρβίνος και βέβαια, πάνω απ’όλους ο καθηγητής Παθολόγος – Λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας.

Τότε δεν ήταν αστέρια της τηλεόρασης, αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να αναπτύξουν θεωρίες που στήριζε το ίδρυμα EcoHealth Alliance: Ότι ο Covid-19 ήταν προϊόν της φύσης και όχι των βιολογικών εργαστηρίων της Ουχάν.

Δηλαδή οι άνθρωποι υπέγραψαν μία μελέτη που τους παραγγέλθηκε και κατέληξαν από χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά σε ασφαλές συμπέρασμα ότι ο ιός είναι αποτέλεσμα φυσικών διαδικασιών!

Ως να είχαν γνώση μεθόδων και τεχνικών βιολογικού πολέμου και «γενετικού μαγειρέματος» ιών.

Η μελέτη των προαναφερθέντων Ελλήνων «ειδικών» λειτούργησε ως τμήμα του μηχανισμού από τον Peter Daszak της EcoHealth Alliance, συνεργάτη του Ιδρύματος Gates, επιθεωρητής-συνεργάτης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και συνεργάτης των αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων, για να κατασκευάσει «επιστημονική τεκμηρίωση» ότι ο ιός μόλυνε τον άνθρωπο με φυσικές διαδικασίες και ότι ο SARS-CoV2, ο ιός που προκαλεί την COVID-19, προέκυψε με φυσικό τρόπο από μια κρεαταγορά της Ουχάν.

Οι λεπτομέρειες περιέχονται σε μια αναλυτική έκθεση στο περιοδικό Vanity Fair. (www.vanityfair.com/news/2021/06/the-lab-leak-theory-inside-the-fight-to-uncover-covid-19s-origins)

Οι έρευνες των αρχών τεκμηριώνουν σταδιακά την απάντηση στο ερώτημα «Πώς αποκτήσαμε μια επιστημονική και μιντιακή συναίνεση ότι ο SARS-CoV2 προήλθε εξ’ αρχής από την κρεαταγορά της Ουχάν;».

Και η πρώτη απάντηση δίνεται από την περίφημη ομαδική επιστολή υπογεγραμμένη από κορυφαίους επιστήμονες που εμφανίστηκε στην αξιόπιστη επιστημονική έκδοση The Lancet (https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(20)30418-9/fulltext).

Η επιστολή συντάχθηκε και η συλλογή υπογραφών μεταξύ αυτών και των Ελλήνων επιστημόνων ενορχηστρώθηκαν από τον Peter Daszak, ο οποίος ο ίδιος συμμετείχε σε έρευνα που χρηματοδοτήθηκε από την κυβέρνηση των ΗΠΑ με στόχο την παραγωγή θανατηφόρων ιών σε εργαστήρια της Κίνας!

Ουσιαστικά, οι Αμερικανοί (της κυβέρνησης Ομπάμα) προσπάθησαν να καλύψουν ότι αυτοί είχαν χρηματοδοτήσει τα κινεζικά εργαστήρια (το παραδέχθηκε και ο Fauci σε βάρος του οποίου διεξάγεται τώρα έρευνα από την αμερικανική Γερουσία για τον λόγο αυτό). Η έρευνα χρηματοδοτήθηκε από το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νόσων του Δρ. Anthony Fauci!

Ο Daszak συνεργάστηκε με τον Ralph Baric του Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας και ο όμιλος του Daszak, η EcoHealth Alliance, συνεργάστηκε απευθείας με τα εργαστήρια της Κίνας στην Wuhan για να ερευνήσει κορωνοϊούς και δυνητικά να τούς κάνει περισσότερο μεταδοτικούς και περισσότερο θανατηφόρους.

Όταν ο Daszak έμαθε ότι ένας ιός από το συγκεκριμένο εργαστήριο είχε «δραπετεύσει» και προκαλούσες εν δυνάμει παγκόσμια καταστροφή, κινήθηκε γρήγορα ώστε να ευθυγραμμίσει την επιστημονική κοινότητα για να δηλώσουν, χωρίς καμία πειστική απόδειξη, ότι ο COVID-19 είχε «φυσική προέλευση».

Και η μελέτη των Ελλήνων «ειδικών», που αναφέρεται βιβλιογραφικά στην επιστολή στο Lancet, φαίνεται να εξυπηρέτησε την κατασκευή κλίματος για αντιεπιστημονική ευθυγράμμιση επιστημόνων σε απόκρυψη πιθανού εγκλήματος και σε κάλυψη των ευθυνών του Daszak και του χώρου αμερικανικών κυβερνητικών Υπηρεσιών γύρω του.

Οι «έρευνα» και οι υπογραφές των Ελλήνων επιστημόνων ήρθαν κατόπιν αμοιβής; Πιθανόν. Ο Daszak και η EcoHealth Alliance παίρνουν πλούσια χρηματοδότηση από διάφορες κρατικές υπηρεσίες ή οργανώσεις στις ΗΠΑ και διανέμουν ένα μέρος τους μεταξύ ερευνητών και ερευνητικών ιδρυμάτων σε όλο τον κόσμο, απλά για να στηρίζουν τις «μελέτες» τους.

Πλέον είναι βέβαιο ότι βάσει μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ελήφθησαν από μια ομάδα ελευθερίας πληροφοριών που ονομάζεται «ΗΠΑ Δικαίωμα Γνώσης», ότι ο Daszak όχι μόνο τελικά υπέγραψε, αλλά οργάνωσε την δήλωση επιρροής στο Lancet με την συμμετοχή και των Ελλήνων επιστημόνων, με την πρόθεση να κρύψει τον ρόλο του στη ανάπτυξη του Covid-19 και να δημιουργήσει την εντύπωση της επιστημονικής ομοφωνίας για την προέλευση του Covid-19.

Ο Daszak κινητοποιήθηκε τόσο γρήγορα για έναν λόγο, είπε ο Jamie Metzl: «Αν η πανδημία ξεκίνησε ως μέρος μιας εργαστηριακής διαρροής, είχε τη δυνατότητα να κάνει στην Ιολογία αυτό που έκανε το Three Mile Island και το Chernobyl στην πυρηνική επιστήμη: Θα μπορούσε να χτυπήσει τον τομέα επ’ αόριστον με μορατόριουμ και περιορισμούς χρηματοδότησης»!

Άρα πέρα από την απόσειση των ποινικών ευθυνών υπήρχε και οικονομικό θέμα: Θα έχαναν τις επιδοτήσεις!

Σύμφωνα με βίντεο που ανακαλύφθηκε από το The National Pulse ο Daszak φαίνεται να καυχιέται για τη χειραγώγηση των «δολοφόνων» κορωνοϊών που μοιάζουν με SARS.

Ο Daszak προέβη σε αυτήν την παραδοχή σε ένα φόρουμ του 2016, συζητώντας για «αναδυόμενες μολυσματικές ασθένειες και την επόμενη πανδημία», το οποίο φαίνεται να έρχεται σε αντίθεση με την επανειλημμένη άρνηση του Fauci να χρηματοδοτήσει έρευνα στο Ινστιτούτο ιολογίας του Γουχάν.

Ενώ περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο η οργάνωσή του ακολουθεί θανατηφόρους ιούς, ο Daszak περιγράφει τη διαδικασία «εισαγωγής [spike protein] σε ιούς για να δουν αν μπορούν να συνδεθούν με ανθρώπινα κύτταρα όπως πραγματοποιούνται από τους συναδέλφους του στην Κίνα»!

Λέει ακριβώς: «Βρήκαμε άλλους κορωνοϊούς σε νυχτερίδες, ένα πλήθος από αυτούς, μερικοί από αυτούς έμοιαζαν πολύ παρόμοιοι με το SARS. Έτσι, ακολουθήσαμε την αλληλουχία της ακίδα πρωτεΐνης: της πρωτεΐνης που προσκολλάται στα κύτταρα. Λοιπόν, δεν έκανα εγώ αυτό το έργο, αλλά οι συνάδελφοί μου στην Κίνα έκαναν τη δουλειά.

Δημιουργείτε ψευδο-σωματίδια, εισάγετε τις ακίδες πρωτεΐνες από αυτούς τους ιούς, βλέπετε αν συνδέονται με ανθρώπινα κύτταρα.

Σε κάθε βήμα αυτού, προχωράτε πιο κοντά σε αυτόν τον ιό που θα μπορούσε πραγματικά να γίνει παθογόνος στους ανθρώπους. Καταλήγεις με έναν μικρό αριθμό ιών που μοιάζουν πραγματικά με δολοφόνους»!

Τα σχόλια ακολουθούν αυξανόμενες ενδείξεις ότι το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) του Fauci έχει βαθιές οικονομικές σχέσεις με το Ινστιτούτο ιολογίας του Wuhan και ότι η EcoHealth του Daszak ήταν ένας από τους κύριους αντιπροσώπους που διοχετεύουν τα χρήματα στο εργαστήριο του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας.

Τώρα ξεκίνησε επίσημη έρευνα για ποινική δίωξή του από την Γερουσία των ΗΠΑ.

Πάνω από δώδεκα ερευνητικές εργασίες που εκπονήθηκαν στο πλαίσιο επιχορήγησης του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) 3,7 εκατομμυρίων δολαρίων, αναφέρουν την διευθύντρια του Κέντρου Αναδυόμενων Λοιμωδών Νοσημάτων του εργαστηρίου του Wuhan, Shi Zhengli ως συν-συγγραφέα μαζί με τον Daszak. Η Σι έχει συμπεριλάβει αυτές τις επιχορηγήσεις με υποστήριξη Fauci στο βιογραφικό της.

Όχι μόνο ο Daszak ενορχήστρωσε την σύνταξη και το κείμενο της επιστολής που συνυπέγραψαν και οι Έλληνες επιστήμονες στο Lancet, αλλά το έκανε, σύμφωνα με το Vanity Fair, «με την πρόθεση να κρύψει τον ρόλο του και να δημιουργήσει την εντύπωση της επιστημονικής ασυλίας».

Μάλιστα σε ένα από τα email που διέρρευσαν ο ο Daszak απευθύνεται στον Baric, και του λέει: «Δεν χρειάζεται να υπογράψεις την “Δήλωση” Ralph για να φανεί ότι έχει κάποια απόσταση από εμάς και ως εκ τούτου να μην λειτουργεί με αντιπαραγωγικό τρόπο. Στη συνέχεια θα το βγάλουμε με τρόπο που δεν θα το συνδέεται με τη συνεργασία μας, έτσι μεγιστοποιούμε μια ανεξάρτητη φωνή»!

Ο Baric συμφώνησε, απαντώντας,

«Διαφορετικά φαίνεται ως αυτοεξυπηρέτηση και χάνουμε τον αντίκτυπο»!

Όμως άλλοι έξι από αυτούς που υπέγραψαν την δήλωση είτε εργάστηκαν είτε είχαν λάβει χρηματοδότηση από την EcoHealth Alliance, σύμφωνα με το Vanity Fair.

Σε ένα βίντεο που λήφθηκε αρχικά στις 9 Δεκεμβρίου 2019, τρεις εβδομάδες πριν από την ανακοίνωση της Δημοτικής Επιτροπής Υγείας της Wuhan μιας νέας μορφής πνευμονίας, ο ιολόγος Vincent Racaniello πήρε συνέντευξη από τον Βρετανό ζωολόγο και πρόεδρο της EcoHealth Alliance Peter Daszak για το έργο του στο μη κερδοσκοπικό οργανισμό για την προστασία του κόσμου από την εμφάνιση νέων ασθενειών και την πρόβλεψη πανδημιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από το 2014, η οργάνωση του Daszak έχει λάβει χρηματοδότηση εκατομμυρίων δολαρίων από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας των ΗΠΑ (NIH), τα οποία διοχετεύει στο WIV για να πραγματοποιήσει έρευνα σχετικά με τους κορωνοϊούς νυχτερίδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.