ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σύνταγμα: Τεράστιες ουρές σήμερα για δωρεάν rapid test (φώτο)

Σύνταγμα: Τεράστιες ουρές σήμερα για δωρεάν rapid test (φώτο)

Τεράστιες ουρές σχηματίζονται από το πρωί στα σημεία όπου ο ΕΟΔΥ διενεργεί δωρεάν τεστ για τον κορωνοϊό.

Υπενθυμίζεται ότι από σήμερα 5 Ιουλίου έχουν τεθεί σε εφαρμογή τα μέτρα που αφορούν στις μετακινήσεις προς τα νησιά, βάσει των οποίων απαιτείται εργαστηριακός έλεγχος Covid-19 για όσους πολίτες δεν έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους.

Αυτό σημαίνει ότι όποιος προγραμματίζει να ταξιδέψει σε κάποιο ελληνικό νησί, αλλά δεν έχει εμβολιαστεί, ή δεν έχουν παρέλθει 14 ημέρες από τον εμβολιασμό του, ή δεν έχει νοσήσει, θα πρέπει να υποβληθεί σε rapid test ή μοριακό. Έτσι, πολλοί ήταν εκείνοι που προκειμένου να γλιτώσουν το επιπλέον κόστος της δαπάνης για τη διενέργεια του τεστ έσπευσαν σε κάποιο σημείο όπου ο ΕΟΔΥ πραγματοποιεί δωρεάν ελέγχους.

Ουρές για rapid test κορωνοϊού και στον Άλιμο

Πολύ μεγάλη είναι η προσέλευση του κόσμου για rapid test και στο Α΄ ΚΑΠΗ του Δήμου Αλίμου. Λόγω της ζέστης η Κινητή Ομάδα Υγείας του ΕΟΔΥ, μεταφέρθηκε από την παραλία στον χώρο του ΚΑΠΗ, ο οποίος είναι κλιματιζόμενος. Σύμφωνα με το notia.gr μέσα σε δύο ώρες είχαν κάνει τεστ πάνω από 200 πολίτες, οι περισσότεροι νεαρής ηλικίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.