ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Α.Μπουρλά: «Είμαστε κοντά στον στόχο για τη θεραπεία του καρκίνου»

«Η επιστήμη είναι ώριμη στον τομέα του καρκίνου και θα δούμε σοβαρές βελτιώσεις»

Α.Μπουρλά: «Είμαστε κοντά στον στόχο για τη θεραπεία του καρκίνου»

Την αισιοδοξία του, αναφορικά με τη θεραπεία του καρκίνου, εξέφρασε ο Αλμπερτ Μπουρλά, δηλώνοντας μάλιστα ότι η επίτευξη του στόχου είναι κοντά.

Στο περιθώριο της λαμπρής εκδήλωσης στο ΑΠΘ, κατά την οποία ο Σύνδεσμος Φιλίας Ελλάδας-Ισραήλ τον ανακήρυξε σε Επίτιμο Πρόεδρό του, ο κ. Μπουρλά τόνισε ότι υπάρχουν «όπλα» στη «φαρέτρα» για την αντιμετώπιση της πανδημίας, αλλά και για τη θεραπεία του καρκίνου.

Μπουρλά για καρκίνο: «Είμαστε κοντά στη θεραπεία…»

«Η επιστήμη είναι ώριμη στον τομέα του καρκίνου και θα δούμε σοβαρές βελτιώσεις στα υφιστάμενα πρωτόκολλα θεραπειών στα χρόνια που έρχονται. Δεν είμαι τόσο αισιόδοξος για άλλες ασθένειες, αλλά για τον καρκίνο είμαστε κοντά στον στόχο», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο CEO της Pfizer, μιλώντας για τη θεραπεία του καρκίνου.

Μπουρλά για κορωνοϊό: «Δεν με ανησυχεί αυτή τη στιγμή, αλλά δεν πρέπει να χαλαρώσουμε»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για την εξέλιξη του κορωνοϊού, ο κ. Μπουρλά δήλωσε: «Δεν πρέπει να χαλαρώνουμε και να εφησυχάζουμε αλλά αυτή τη στιγμή δεν με ανησυχεί, έχουμε αρκετά “όπλα” στη “φαρέτρα” μας και δεν αναφέρομαι μόνο στο εμβόλιο, αλλά και στις θεραπείες όπου αν χρησιμοποιηθούν σωστά δεν πρέπει να έχουμε ανθρώπους που να πεθαίνουν, μπορούμε να προλάβουμε όλους τους θανάτους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.