ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Τώρα τα παραδέχονται – Α.Τσακρής: «Για 2 χρόνια οι εξάρσεις των αναπνευστικών ιών – Μέχρι να επανέλθει το ανοσοποιητικό μας σε κανονικότητα»

«Αναμένουμε ραγδαία αύξηση κορωνοϊού και μείωση της των κρουσμάτων γρίπης»

Τώρα τα παραδέχονται – Α.Τσακρής: «Για 2 χρόνια οι εξάρσεις των αναπνευστικών ιών – Μέχρι να επανέλθει το ανοσοποιητικό μας σε κανονικότητα»

Ο καθηγητής μικροβιολογίας Αθανάσιος Τσακρής, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης για την έξαρση εποχικών ιώσεων και γρίπης αλλά και τις ελλείψεις που παρατηρούνται στα φαρμακεία, τόνισε ότι για τα επόμενα δύο χρόνια θα υπάρχουν εξάρσεις αναπνευστικών ιών, «μέχρι να επανέλθει το ανοσοποιητικό μας σύστημα σε κανονικότητα».

Από το καλοκαίρι τα περιστατικά γρίπης θύμισαν την πανδημία του 2019 κι αυτό έχει να κάνει με το ότι δεν είχαμε εκτεθεί σε κοινούς αναπνευστικούς ιούς επί δύο χρόνια, τόνισε ο καθηγητής και πρόσθεσε:

Το κύμα που αποτελεί και μείγμα πολλών ιών όπως αδενοϊοί και κοκσάκι, είναι παγκόσμιο φαινόμενο.

Την τελευταία εβδομάδα η αύξηση ανέρχεται σε 40% και βλέπουμε παιδιά για μεγάλο χρονικό διάστημα με συνεχείς λοιμώξεις από δεύτερο και τρίτο ιό.

Ο κ. Τσακρής είπε ότι και για τα Χριστούγεννα αναμένεται έξαρση ενώ παραμένει άγνωστο ποιοι τελικά ιοί θα επικρατήσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αναμένουμε ραγδαία αύξηση κορωνοϊού και μείωση της των κρουσμάτων γρίπης», είπε χαρακτηριστικά ενώ για τις ελλείψεις στα φάρμακα σχολίασε ότι δεν δικαιολογούνται αφού η έξαρση ήταν αναμενόμενη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.