ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης από τον ΠΟΥ στο κινεζικό εμβόλιο Convidecia

Το μονοδοσικό εμβόλιο των εργαστηρίων από την Κίνα είναι αποτελεσματικό κατά 64% για τη συμπτωματική μορφή της Covid-19 και κατά 92% κατά των σοβαρών μορφών της νόσου

Άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης από τον ΠΟΥ στο κινεζικό εμβόλιο Convidecia

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακοίνωσε την έγκριση για χρήση έκτακτης ανάγκης του εμβολίου κατά της Covid-19, Convidecia, των κινεζικών εργαστηρίων CanSino Biologics.

Η απόφαση έρχεται την ώρα που το Πεκίνο αγωνίζεται να αντιμετωπίσει μια αναζωπύρωση της πανδημίας.

Εντούτοις, υπό την ηγεσία του προέδρου Σι Τζινπίνγκ, η χώρα συνεχίζει να εφαρμόζει τη στρατηγική μηδενικής ανοχής στην Covid, μη διστάζοντας να επιβάλει αυστηρή καραντίνα σε μεγαλουπόλεις όπως η Σανγκάη. Ο ΠΟΥ εκτιμά από την πλευρά του ότι απέναντι στην ‘Ομικρον αυτή η πολιτική μηδενικής ανοχής στην Covid, «δεν είναι βιώσιμη».

Το εμβόλιο, το οποίο βασίζεται σε τροποποιημένο ανθρώπινο αδενοϊό, χορηγείται σε μια δόση. Είναι αποτελεσματικό κατά 64% για τη συμπτωματική μορφή της Covid-19 και κατά 92% κατά των σοβαρών μορφών της νόσου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ΠΟΥ το συνιστά για όλες τις ηλικιακές ομάδες από την ηλικία των 18 ετών, διευκρινίζει η ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.