ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Αν το ξέρατε αυτό για τον ζεστό καφέ τότε θα πίνατε κάθε μέρα

Ακόμα και τους καλοκαιρινούς μήνες

Αν το ξέρατε αυτό για τον ζεστό καφέ τότε θα πίνατε κάθε μέρα

Tελικά έχει σημασία το ρόφημα που επιλέγουμε να πιούμε με την συμπεριφορά μας; Σύμφωνα με μερικά αμερικανικά πανεπιστήμια έχει και μάλιστα μεγάλη.

Την επόμενη φορά που θα θέλεις να κεράσεις έναν καφέ το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και θες να προσεγγίσεις, καλύτερα αυτός να είναι ζεστός και όχι κρύος. Πίστεψέ μας, θα παίξει τον ρόλο του.

Πριν περάσουμε στο βασικό μας θέμα, να σου πούμε πως ένας ζεστός καφές αυξάνει ακόμα και τις πωλήσεις. Όταν κάποιος θέλει να προωθήσει το προϊόντα του σε κάποιον, καλύτερα να το κάνει προσφέροντας ένα φλιτζάνι ζεστό καφέ και όχι ένα παγωμένο αναψυκτικό ή τσάι. Μάθε στις φωτογραφίες για ποιο λόγο είναι καλό να πίνεις ζεστό καφέ.

Αυξάνει την κοινωνικότητα.

Ένα ζεστό ρόφημα αυξάνει την θερμοκρασία μας και αυτό μας κάνει πιο ανοικτούς ανθρώπους, ενώ αντίθετα ένα κρύο ρόφημα μας κάνει πιο δύσπιστους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.