Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Απέτυχε η μεταμόσχευση νεφρών της 62χρονης που πέθανε από λάθος μετάγγιση αίματος στο Τζάνειο

Λόγω μικροβίου που αναπτύχθηκε και διαγνώστηκε την τελευταία στιγμή οι νεφροί δεν ήταν δυνατόν να μεταμοσχευτούν με ασφάλεια στους υποψήφιους λήπτες

Απέτυχε η μεταμόσχευση νεφρών της 62χρονης που πέθανε από λάθος μετάγγιση αίματος στο Τζάνειο

Δεν κατέστη δυνατή η μεταμόσχευση των νεφρών της 62χρονης που κατέληξε στο Τζάνειο μετά από μετάγγιση αίματος με λάθος ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λόγω μικροβίου που αναπτύχθηκε και διαγνώστηκε την τελευταία στιγμή οι νεφροί δεν ήταν δυνατόν να μεταμοσχευτούν με ασφάλεια στους υποψήφιους λήπτες. Το γεγονός αυτό δεν αναιρεί την αξιοθαύμαστη πρόθεση των συγγενών να χαρίσουν ζωή σε ασθενείς συνανθρώπους μας.

Από την 62χρονη ελήφθησαν και οι κερατοειδείς. Αναμένεται να γίνουν εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν μπορούν να μεταμοσχευτούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.