ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Από νομίσματα μέχρι μαχαιροπίρουνα: Όλα τα παράξενα που έχουν βρεθεί στα ανθρώπινα στομάχια

Γιατί κάποιος να έχει καταπιεί 400 νομίσματα;

Από νομίσματα μέχρι μαχαιροπίρουνα: Όλα τα παράξενα που έχουν βρεθεί στα ανθρώπινα στομάχια

Συγκεντρώσαμε μερικά από τα πιο παράξενα ευρήματα σε στομάχια ανθρώπων, που πραγματικά δεν έχουμε ιδέα πως και γιατί κατέληξαν εκεί μέσα.

Περισσότερα από 400 νομίσματα

Πάνω από 400 νομίσματα και άλλα σιδερένια αντικείμενα βρέθηκαν στην κοιλιά του 28χρονου Kuleshwar Singh. Στην αρχή, το υπερηχογράφημα και οι ακτινογραφίες δεν αποκάλυψαν τίποτα άλλο εκτός από «εντερική απόφραξη και μερικά εξογκώματα». Οι γιατροί άνοιξαν όμως το στομάχι του και βρήκαν 421 νομίσματα, 197 διχτυωτούς σβόλους, τρία κλειδιά και 19 μπουλόνια από μια αλυσίδα ποδηλάτου. Οι γιατροί υποψιάστηκαν ότι ο Singh έπασχε από σχιζοφρένεια και μια σπάνια πάθηση που ονομάζεται pica, η οποία «δημιουργεί μια ασυνήθιστη επιθυμία να τρώει μη θρεπτικά είδη».

Ένα ολόκληρο σετ μαγνητών

Η Haley Lents, 8 ετών, από την Ιντιάνα κατάπιε 20 ατσάλινες μπάλες και 10 μαγνήτες το 2009 επειδή «έμοιαζαν με καραμέλα». Τα κομμάτια ήταν μέρος ενός σετ κατασκευής Magnetix, το οποίο η Haley είχε καταφέρει με κάποιο τρόπο να καταπιεί ενώ η μητέρα της ήταν στο δωμάτιο. Ο πατέρας της είπε στο CBS News ότι η Haley είναι ένα έξυπνο κορίτσι που συνήθως «παίρνει Α και Β» και ότι δεν καταλάβαινε πώς οι μαγνήτες κατέληξαν στο πεπτικό της σύστημα. Η Haley ανάρρωσε μετά από δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο.

4,5 κιλά τρίχες

Μια «μεγάλη» μπάλα τρίχας βρέθηκε στο στομάχι μιας 18χρονης στο Σικάγο το 2009. Παραπονιόταν για πόνους στο στομάχι και τάση για εμετό και κατά τη διάρκεια μιας περιόδου πέντε μηνών, το κορίτσι έχασε περισσότερα από 40 κιλά. Οι γιατροί είπαν ότι έπασχε από μια περίεργη ψυχολογική κατάσταση που την έκανε να τρώει τα μαλλιά της. Οι γιατροί βρήκαν μια τεράστια μπάλα από τρίχες 4,5 κιλών μέσα της. Η νεαρή γυναίκα έκτοτε σταμάτησε να τρώει τα μαλλιά της.

78 κομμάτια μαχαιροπίρουνα

Οι χειρουργοί στην Ολλανδία σοκαρίστηκαν το 2009 από την περίπτωση της 52χρονης Margaret Daalman, η οποία μπήκε στο νοσοκομείο παραπονούμενη για πόνο στο στομάχι. Οι ακτινογραφίες αποκάλυψαν 78 ξεχωριστά μαχαιροπίρουνα – κυριολεκτικά «δεκάδες πιρούνια και κουτάλια», σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail – τα οποία οι γιατροί αναγκάστηκαν να αφαιρέσουν ένα προς ένα για να σώσουν τη ζωή της. Η Daalman φέρεται να έπασχε από μια σπάνια διαταραχή προσωπικότητας που την έκανε να καταναλώνει σκεύη κάθε φορά που καθόταν για ένα γεύμα.

Τον δίδυμο αδερφό του (!)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Sanju Bhagat, 36, από το Nagpur της Ινδίας, τον κορόιδευαν σε όλη του τη ζωή εξαιτίας του γιγαντιαίου εξογκώματος στην κοιλιά του, που τον έκανε να μοιάζει σαν να ήταν «εννέα μηνών έγκυος». Ένα βράδυ του 1999, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με πόνους και οι γιατροί αποφάσισαν να χειρουργήσουν αυτό που υποψιάζονταν ότι ήταν «γίγαντας όγκος». Αλλά σύμφωνα με τον γιατρό, αυτό που βρήκαν ήταν πολύ πιο τρομακτικό. Υπήρχε ένα «παράξενο, μισοσχηματισμένο πλάσμα που είχε πόδια και χέρια», όπως είπε. Ο Bhagat υπέφερε από μια σπάνια ιατρική πάθηση κατά την οποία το έμβρυο του δίδυμου αδερφού του παγιδεύτηκε μέσα του ενώ βρισκόταν ακόμα στη μήτρα της μητέρας του, επιζώντας για δεκαετίες ως παράσιτο με έκπλυση αίματος, με μια «δομή που μοιάζει με ομφάλιο λώρο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.