
Η γνωστή εταιρεία ταχυφαγείων McDonald’s πουλάει 6,5 εκατομμύρια μπέργκερ την ημέρα παγκοσμίως.
Αυτό είναι συνολικά 200 εκατομμύρια το μήνα.
Αν ένα βοοειδές παράγει 1.000 χάμπουργκερ, αυτό σημαίνει ότι τα McDonald’s χρειάζονται 2 εκατομμύρια βοοειδή το μήνα ή 24 εκατομμύρια το χρόνο.
Και αυτά είναι μόνο τα McDonald’s. Δεν υπολογίζονται και οι άλλες εταιρείες.
Και τώρα το ερώτημα που τίθεται: Aπό πού προέρχονται όλα αυτά τα βοοειδή; Από τον Bill Gates; Από τον Tricatel; Το ερώτημα ισχύει για όλους τους κατασκευαστές χάμπουργκερ.
Ήρεμα ρωτάμε.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.