Αποκάλυψη Δ.Γάκη: Αγοράζουμε «επικαιροποιημένα» εμβόλια για στελέχη που δεν υπάρχουν πλέον!

Tι αναφέρει ο Δημήτρης Γάκης για τα εμβόλια που αγοράζει η κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη

Αποκάλυψη Δ.Γάκη: Αγοράζουμε «επικαιροποιημένα» εμβόλια για στελέχη που δεν υπάρχουν πλέον!

Σε μια σοβαρή αποκάλυψη προχώρησε ο γιατρός και πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης, καθώς σύμφωνα με όσα υποστηρίζει τα «επικαιροποιημένα» εμβόλια που αγοράζει η κυβέρνηση είναι για στελέχη που δεν υπάρχουν πλέον! 

Η αποκάλυψη του Δ.Γάκη δημιουργεί πολλά ερωτήματα, καθώς είναι άγνωστο το γιατί η κυβέρνηση αποφάσισε να αγοράσει τα συγκεκριμένα σκευάσματα, όταν επί της ουσίας είναι πλέον άχρηστα.

Η ανάρτηση του Δ.Γάκη

«ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΓΙΑΤΙ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ; ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Ανακοίνωσαν χθες οι «προ-αμνηστευμένοι» Γ.Γ Υπουργείου Υγείας και η πρόεδρος της Επιτροπής Εμβολιασμών ότι παραγγέλθηκαν και φτάνουν 1.000.000 επαναληπτικές δόσεις «επικαιροποιημένων» εμβολίων έναντι του ιστορικού στελέχους Wuhan και του BA1 της Όμικρον (50-50%).

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΣΤΕΛΕΧΗ, ΠΡΑΚΤΙΚΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ…

Αγοράζουμε δηλαδή «επικαιροποιημένα» εμβόλια για παρωχημένα στελέχη ( το δεύτερο του προηγούμενου χειμώνα)

Γιατί;

Γιατί δεν περιμένουμε το ΗΜΙΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ εμβόλιο Wuhan + ΒΑ4/5 που εγκρίθηκε ήδη από τον ΕΜΑ ; Με την περίφημη μελέτη των «οκτώ ποντικών βαρβάτων»; Θα πέφταμε κατά 50% μέσα…

ΤΟ ΣΩΣΤΟ βέβαια είναι να πάρουμε το πλήρως επικαιροποιημένο εμβόλιο έναντι της τρέχουσας επικυριαρχούσας μετάλλαξης ΒΑ.4/5 που οι «βαρβάτοι ποντικοί» μας «απέδειξαν» ότι είναι 6,5 φορές πιο δραστικό, αποφεύγοντας την ιστορική ακίδα (τι παράφορος έρωτας αυτός με την αρχική ακίδα σε Αμερική , Αγγλία και Ευρώπη;)

Δειτε, λοιπόν , πόσο μεγάλη είναι η διαφορά του γονιδιώματος του αρχικού στελέχους της Όμικρον ΒΑ1 και του τρέχοντος στελέχους ΒΑ4/5 . Όσοι νοσήσατε και με Όμικρον , στην αρχή της, και καλοκαιριάτικα με το τρέχον στέλεχος, και απορείτε, δειτε την εικόνα 1 και θα καταλάβετε το γιατί.

Ξαναπαραθέτω και το γράφημα της μελέτης των 8 «βαρβάτων» ποντικών ( μπλέ μονο εμβόλιο ΒΑ1, πορτοκαλί μόνο εμβόλιο BA.4/5, μωβ το Wu + BA.1 ) Με βάση αυτό εγκρίθηκε χθες και από τον ΕΜΑ το εμβόλιο κατά Wu + BA.4/5 παρά την απιυσία κλινικών μελετών. Υπ´ όψιν ότι η κλίμακα είναι λογαριθμική, δηλ κάθε γραμμή, στην κάθετο , διαφέρει από την προηγούμενη 10 φορές και όχι μία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.