ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αποκάλυψη Δ.Γάκη: «Το 60% των εμβολιασμένων νόσησε από κορωνοϊό»!

«Μόλις το 3,5% των όσων νόσησε φυσικά κόλλησε ξανά κορωνοϊό»

Αποκάλυψη Δ.Γάκη: «Το 60% των εμβολιασμένων νόσησε από κορωνοϊό»!

Μια σημαντική αποκάλυψη, η οποία διαλύει ένα ακόμη αφήγημα της κυβέρνησης και των «ειδικών», έκανε ο γιατρός και πρώην διοικητής στο ΑΧΕΠΑ Δημήτρης Γάκης. 

Σύμφωνα με όσα είπε ο Δ.Γάκης, επικαλούμενος τα στοιχεία του ΕΟΔΥ, το ποσοστό των επαναλοιμώξεων, δηλαδή των λοιμώξεων αυτών που είχαν νοσήσει φυσικά, είναι γύρω στο 3,5%.

Αντιθέτως το ποσοστό των λοιμώξεων αυτών που είναι εμβολιασμένοι είναι 60%. Δηλαδή περίπου το 60% αυτών που εμβολιάζονται νοσούν. Άρα 3,5% η φυσική νόσηση, 60% με τα εμβόλια!

Παράλληλα ο Δ.Γάκης έκανε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην οποία αναφέρει:

«ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΟΣΟΙ ΝΟΣΗΣΑΝ;

Ολοι ξέρουν ότι η φυσική ανοσία είναι υπέρτερη της όποιας εμβολιαστικής.

Θα διαβάσατε, σε προηγούμενη ανάρτηση μου, ότι πλην των άλλων, η Φυσική ανοσία (χυμική – IgA και Κυτταρική) κατευθύνεται κυρίως προς το αναπνευστικό , διότι η λοίμωξη είναι αναπνευστική και αερογενής ενώ η Εμβολιαστική είναι αιματογενής (ενδομυική χορήγηση που καταλήγει στην αιματική κυκλοφορία). Δηλαδή είναι και πιο σωστά τοποθετημένη.

Μία πρόσφατη επιστημονική δημοσίευση, από το προσωπικό της Cleveland Clinic, USA, επιβεβαιώνει τα όσα λέμε εδώ και 1 χρόνο.

Παρατηρείστε , μόνο, τι τράβηξαν για να δημοσιευθεί…Υπεβλήθη για δημοσίευση στις 10/11/21, δημοσιεύθηκε στις 13/1/22 και διορθώθηκε μετά και ξαναδημοσιεύθηκε στις 18/2/22. Πρωτοφανές! (Αντιλαμβάνεστε ότι δεν πολυάρεσαν τα αρχικώς γραφόμενα)

Αποδεικνύεται ότι η φυσική ανοσία διαρκεί τουλάχιστον 1 έτος και ότι ο επί πλέον εμβολιασμός δεν προσφέρει κάτι στατιστικά σημαντικό και ότι υπερέχει σημαντικά έναντι των ανεμβολίαστων και διαρκεί περισσότερο από την εμβολιαστική ανοσία…

Κάτι που γνωρίζαμε δηλαδή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σας το αναρτώ για να δείτε πως «διευκολύνονται» οι επιστημονικές ανακοινώσεις και πως καταστρέφονται μετά τις «διορθώσεις»…(πιο δυσνόητο κείμενο, κακογραμμένο, που ο αναγνώστης πρέπει να προσπαθήσει δύο και τρεις φορές να επαναλάβει την πρόταση για να βγάλει συμπέρασμα, δεν έχω ξαναδεί!)»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.