Απώλεια βάρους: Αυτές είναι οι τροφές που ενεργοποιούν τον μεταβολισμό

Θα σας βοηθήσουν να χάσετε πιο εύκολα τα κιλά που θέλετε

Απώλεια βάρους: Αυτές είναι οι τροφές που ενεργοποιούν τον μεταβολισμό

Αδιαμφισβήτητα, ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορούν να βοηθήσουν στην απώλεια βάρους, είναι η ενεργοποίηση του μεταβολισμού.

Εκτός όμως από εκείνα που πρέπει κάποιος να αποφεύγει να τρώει για να χάσει κιλά, υπάρχουν και κάποιες τροφές που ξυπνούν το μεταβολισμό για να πετύχει πιο γρήγορα το στόχο του.

Δείτε κάποιες από αυτές…

1. Κανέλα

Πολύ σημαντικές είναι και οι ιδιότητες της κανέλας καθώς επαναφέρει ισορροπία στα επίπεδα ζάχαρης στο αίμα ενώ επίσης βελτιώνει την ευαισθησία στην ινσουλίνη.

2. Πράσινο τσάι

Το πράσινο τσάι περιέχει ένα συστατικό ο οποίο μπορεί να συμβάλει στην ενίσχυση του μεταβολισμού μας, καθώς και στην επιτάχυνση του εγκεφάλου και του νευρικού μας συστήματος.

Επιπλέον η καφεΐνη μπορεί να βοηθήσει το σώμα μας να κάψει περισσότερες θερμίδες σε κατάσταση ηρεμίας.

3. Λεμόνι

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το λεμόνι βοηθάει στην πέψη, ενώ επίσης ρίχνει τα επίπεδα ζάχαρης στο αίμα σου. Μπορείτε να βάζετε λίγες σταγόνες λεμονιού στο νερό πριν από κάθε γεύμα ή να πίνετε απευθείας χυμό λεμονιού αν το προτιμάτε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.