ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Άρση των μέτρων για τον κορωνοϊό στην Ιταλία: Τέλος στην υποχρεωτική χρήση μάσκας στα ΜΜΜ

Ενώ στην Ελλάδα αναγκάζουν τους εργαζόμενους να εμβολιαστούν με τα πειραματικά εμβόλια…

Άρση των μέτρων για τον κορωνοϊό στην Ιταλία: Τέλος στην υποχρεωτική χρήση μάσκας στα ΜΜΜ

Σε αντίθεση με την Ελλάδα που ανακοίνωσε παράταση των μέτρων για την πανδημία, η Ιταλία προχωρά σε κατάργηση της υποχρεωτικότητας στη χρήση μάσκας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας, η χώρα αίρει ένα από τα τελευταία μέτρα που ήταν σε ισχύ για τον περιορισμό της πανδημίας.

Συγκεκριμένα, το υπουργείο ανακοίνωσε ότι η ισχύς του διατάγματος που καθιστά υποχρεωτική τη χρήση μάσκας σε τρένα, λεωφορεία και πλοία της Ιταλίας, και που λήγει σήμερα, δε θα ανανεωθεί. Η υποχρέωση αυτή, ωστόσο, παρατάθηκε για τα νοσοκομεία και τα γηροκομεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι η Ιταλία είναι μια από χειρότερα πληγείσες χώρες από την πανδημία, έχοντας ανακοινώσει πάνω από 177.000 θανάτους λόγω της COVID-19 από τις αρχές του 2020.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.