ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Αυτά είναι υγιεινά σνακ πλούσια σε φυτικές ίνες με λίγες θερμίδες

Οι διατροφολόγοι συμβουλεύουν την κατανάλωση τουλάχιστον 28 γραμμαρίων φυτικών ινών την ημέρα

Αυτά είναι υγιεινά σνακ πλούσια σε φυτικές ίνες με λίγες θερμίδες

Οι φυτικές ίνες είναι απαραίτητες για την εύρυθμη λειτουργία του πεπτικού συστήματος και η κατανάλωσή τους παρατείνει την αίσθηση κορεσμού με αποτέλεσμα να νιώθεις χορτάτη για περισσότερη ώρα, όπως τρώγοντας ένα σνακ.

Οι διατροφολόγοι συμβουλεύουν την κατανάλωση τουλάχιστον 28 γραμμαρίων φυτικών ινών την ημέρα.

Ιδέες για σνακ που μπορούν να ικανοποιήσουν και τις λιγούρες για γλυκό και που μπορείς να έχεις πάντα μαζί σου στην τσάντα σου.

Σμέουρα με επικάλυψη σοκολάτας υγείας

Ένα φλιτζάνι σμέουρα περιέχει 8 γραμμάρια φυτικών ινών. Τα σμέουρα είναι επίσης πλούσια σε αντιοξειδωτικά και πολύτιμα για τον οργανισμό θρεπτικά συστατικά όπως βιταμίνες και μέταλλα.

Crackers με αβοκάντο

Μισό αβοκάντο έχει 6,75 γραμμάρια φυτικών ινών και συνδυάζοντας το σούπερ θρεπτικό αυτό φρούτο με ένα ή δύο crackers (ιδανικά ολικής άλεσης) θα είστε χορτάτη για ώρα.

Αχλάδι και τυρί

Το αχλάδι είναι φρούτο εποχής και είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και νερό. Έχει επίσης χαμηλή θερμιδική αξία και μπορείς να το συνδυάσεις με ένα κομμάτι τυρί χαμηλό σε λιπαρά. Ένα αχλάδι μεσαίου μεγέθους έχει 5,75 γραμμάρια φυτικών ινών, ενώ το τυρί είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες και ασβέστιο.

Μπανάνα και αμύγδαλα

Η μπανάνα περιέχει κάλιο, μαγνήσιο και φυτικές ίνες. Συνδυάστε την με 8 έως 10 αμύγδαλα που είναι πλούσια σε καλά λιπαρά και απολαύστε ένα θρεπτικό και χορταστικό σνακ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.