ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτό είναι το καλοκαιρινό ποτό που λειτουργεί ευεργετικά στη σεξουαλική ζωή των ανδρών

Τα τρία οφέλη της μπύρας

Αυτό είναι το καλοκαιρινό ποτό που λειτουργεί ευεργετικά στη σεξουαλική ζωή των ανδρών

Η μπύρα αποτελεί ένα από τα ποτά που οι περισσότεροι επιζητούν περισσότερο τους καλοκαιρινούς μήνες, μιας και είναι ιδιαίτερα δροσιστική.

Βέβαια, η κατανάλωσή της πρέπει να γίνεται με μέτρο. Σε διαφορετική περίπτωση η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ μεταξύ άλλων, επηρεάζει αρνητικά και τη λίμπιντο των ανδρών.

Ωστόσο, αν η μπύρα καταναλώνεται συνετά και με μέτρο μπορεί να αποδειχθεί ακόμα και ευεργετική για τη σεξουαλική ζωή των ανδρών.

Αφού σύμφωνα με τους ειδικούς, η μπύρα, φαίνεται πως σε μέτριες ποσότητες προσφέρει διάφορα οφέλη.

Δείτε παρακάτω τρία οφέλη της μπύρας σε αυτό τον τομέα:

Τόνωση της λίμπιντο

Οι σκούρες μπύρες περιέχουν σημαντικές ποσότητες σιδήρου, συστατικό που διευκολύνει τη ροή του αίματος προς τα γεννητικά όργανα και επομένως συμβάλλει στην καλή και διαρκή στύση.

Μεγαλύτερες αντοχές

Σύμφωνα με μελέτη, η παγωμένη μπύρα βελτιώνει τις σεξουαλικές αντοχές του άντρα. Οι ερευνητές διαπίστωσαν επίσης ότι περίπου το ένα τρίτο των αντρών συμμετεχόντων που κατανάλωναν μέτριες ποσότητες μπύρας αντιμετώπιζαν μικρότερο κίνδυνο καρδιαγγειακής νόσου σε σύγκριση με όσους δεν έπιναν καθόλου. Είναι γνωστό, άλλωστε, πως η υγεία της καρδιάς συνδέεται άμεσα με τη σεξουαλική λειτουργία του άντρα.

Περισσότερη ενέργεια

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κατανάλωση αλκοόλ συνοδεύεται συχνά από υπνηλία, ναυτία ή τάση προς έμετο. Η μπύρα όμως περιέχει προβιοτικά και βιταμίνες του συμπλέγματος Β, οπότε δεν επιβαρύνει το στομάχι και δεν προκαλεί νωθρότητα σε περίπτωση που ο άντρας θελήσει να… αναλάβει δράση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.