ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτό είναι το παγωτό που έχει περισσότερες θερμίδες και από το παρφέ

Φτάνει τις 250-300 θερμίδες/μερίδα!

Αυτό είναι το παγωτό που έχει περισσότερες θερμίδες και από το παρφέ

Όλοι μας κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, χαιρόμαστε να καταναλώνουμε το αγαπημένο μας παγωτό. Ωστόσο, όσο μεγαλώνουμε, μαθαίνουμε ότι τα παγωτά δεν είναι και ό,τι καλύτερο για τη σιλουέτα μας, αφού περιέχουν πολλές θερμίδες.

Και ποιο είναι το είδος παγωτού με τις περισσότερες θερμίδες από κάθε άλλο; Όλοι απαντούν “παρφέ” σε αυτή την ερώτηση. Αλλά, αυτό δεν είναι απόλυτα ακριβές.

Όντως το παγωτό τύπου παρφέ έχει περισσότερες θερμίδες σχεδόν από κάθε άλλο παγωτό, επειδή περιέχει πολύ μεγαλύτερο ποσοστό από βούτυρο γάλακτος, σε σχέση με τα απλά παγωτά που περιέχουν περισσότερο γάλα.

Κατά μέσο όρο ένα παγωτό παρφέ έχει 220-250 θερμίδες/μερίδα.

Αλλά, υπάρχει ένα είδος παγωτού με ακόμα πιο πολλές θερμίδες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό είναι το παγωτό πραλίνα με κομμάτια σοκολάτας, το οποίο φτάνει τις 250-300 θερμίδες/μερίδα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.