ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να σταματήσετε να βάζετε φέτα λεμονιού στο ποτό σας

Τι έδειξε έρευνα που δημοσιεύθηκε στο Journal of Environmental Health

Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να σταματήσετε να βάζετε φέτα λεμονιού στο ποτό σας

Η κίνηση αυτή γίνεται πλέον σχεδόν μηχανικά. Ο μπάρμαν βάζει μια φέτα λεμόνι στο ποτό σου και εσύ δεν έχεις κανένα πρόβλημα με αυτό.

Και γιατί να έχεις; Σου αρέσει και έχεις συνηθίσει να βάζεις μια φέτα λεμόνι στο τζιν σου ή στη βότκα σου. Έχεις αναρωτηθεί ποτέ, όμως, αν αυτό είναι καλό; Ίσως όχι. 

Δεν θέλουμε να σε στεναχωρήσουμε, αλλά ήρθε η ώρα να μάθεις πως αυτή η αθώα όπως μοιάζει φέτα λεμονιού στο ποτό σου, δεν σου κάνει καλό.

Η έρευνα που δημοσιεύθηκε στο Journal of Environmental Health θα σου δώσει μερικές χρήσιμες πληροφορίες.

Το 70% των λεμονιών που συνοδεύουν το ποτό μας σε κάποιο μπαρ μεταφέρουν κρύβουν πολλούς κινδύνους.

Τα μικρόβια.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, αυτά μικρόβια μπορούν να προκαλέσουν μεταδοτικές ασθένειες αφού μέχρι να κοπεί η φέτα, έχουν αγγίξει πολλά άτομα το λεμόνι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.