Δ.Γάκης: «Αυτή είναι η αλήθεια για το νέο κινεζικό ιό LayV – Αποδομώντας τη νέα προσπάθεια τρομοκράτησης»

Ο Δ.Γάκης μιλά για το νέο ιό LayV

Δ.Γάκης: «Αυτή είναι η αλήθεια για το νέο κινεζικό ιό LayV – Αποδομώντας τη νέα προσπάθεια τρομοκράτησης»

Ο γιατρός και πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στο νέο ιό που έχει απασχολήσει τις τελευταίες ημέρες αρκετά τα ΜΜΕ. 

Ο λόγος για τον ιό LayV, o oποίος όμως -σύμφωνα με τον Δ.Γάκη- δεν είναι και τόσο νέος.

Η ανάρτηση του Δ.Γάκη

«ΑΠΟΔΟΜΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ «ΝΕΟ» ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΙΟ LANGYA(LayV)

Οι Μεγάλες Φαρμακευτικές Εταιρείες και τα Διαπλεκόμενα Οικονομικά Συμφέροντα, «γλυκάθηκαν» από την «μπίζνα» του coρων@ιού και ξεχύθηκαν στην συνέχιση των επιτυχιών τους σε άλλα πρόσφορα πεδία…

Πρώτα η Ευλογιά των Πιθήκων (που απεδείχθη σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα ομοφυλοφίλων), ο κίνδυνος επανάκαμψης της Πολυομυελίτιδος, και τώρα ο ιός Langya (κατά συντόμευσιν LayV)…

Γέμισαν, πάλι, τα εξαρτώμενα ΜΜΕ που επειδή είδαν να μην επιτυγχάνει η ξαναζεσταμένη προσπάθεια τρομοκράτησης με τα «φαντάσματα» του παρελθόντος (είδα σήμερα τον Καπραβέλο στο Open και έφριξα), ψάχνουν νέα θέματα «δόξης λαμπράς»

Και ιδού ο ιός LayV !

Έχει μέσα ολίγον από Κίνα και τα τρωκτικά της και ολίγον από πνευμονία ΚΑΙ ΝΑ η καινούργια «μπίζνα»…

Μάγκες την πατήσατε !

Διότι ούτε νέος ιός είναι (είναι γνωστός από το 2018), ούτε επιδημίες κάνει, ούτε φαίνεται ότι είναι μεταδοτικός.

Συρροές κρουσμάτων έχει κάνει που μόλυνε μόνο 38 αγρότες από το 2018 έως σήμερα. Αυτών που ήλθαν σε επαφή με επίνοσα τρωκτικά (να μην τα έφαγαν , κιόλας, πράγμα πολύ συχνό για σεξοτονωτικούς λόγους, στην χώρα της «παραδοσιακής ιατρικής», τρομάρα τους…)

ΤΙ ΘΑ ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΑ:

1. Να γίνει ένα διεθνές registry παρακολούθησης αναφυόμενων απειλών, ώστε να έχουμε έγκαιρη προειδοποίηση (καταλάβετε ότι είμαστε σε ασύμμετρο πόλεμο με την Κίνα – οικονομικό)
2. Δεν υποτιμούμε κανέναν ιό, διότι ξέρουμε ότι οι ιοί είναι «ορκισμένοι» εχθροί του ανθρώπου
3. Ο ιός είναι ο μόνος εχθρός που μπορεί να εξολοθρεύσει την ανθρωπότητα και όχι τα πυρηνικά του Πούτιν- Λυπούμαι Βλαδίμηρε, έρχεσαι δεύτερος…
4. Διαβάστε το επισυναπτόμενο άρθρο από το κορυφαίο επιστημονικό περιοδικό Nature
5. Στους σεξουαλικώς δυσλειτουργούντας Κινέζους θα συνιστούσα αντί να τρώνε αυτές τις αηδίες να πάρουν κανένα Βιάγκρα για να δουλέψει και η …οικονομικώς δυσπραγούσα Πφάιζερ….
https://www.nature.com/articles/d41586-022-02175-z»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.