ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δ.Γάκης: «Μας δουλεύουν με το επικαιροποιημένο εμβόλιο της Moderna – Είναι τοξικό και δεν αφορά νέα στελέχη του Covid»

«Τι επιδιώκετε κύριοι;»

Δ.Γάκης: «Μας δουλεύουν με το επικαιροποιημένο εμβόλιο της Moderna – Είναι τοξικό και δεν αφορά νέα στελέχη του Covid»

Ο γιατρός και πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποδομεί το «νέο» επικαιροποιημένο εμβόλιο της Μοderna το οποίο ήδη έχει προαγοράσει η ΕΕ!

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά είναι πολύ επικίνδυνο καθώς περιέχει ποσότητα mRNA 50μg , 25μg έναντι του αρχικού στελέχους της Wuhan και 25 μg του αρχικού στελέχους της Όμικρον, το ΒΑ1 .

Δηλαδή έχει το αρχικό στέλεχος, με την τοξικότατη ακίδα, που έχει αναγνωριστεί ως ΑΓΓΕΙΑΚΗ ΤΟΞΙΝΗ ενώ «καλύπτει» το ΒΑ1, μία παραλλαγή η οποία ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ πλέον στην Ελλάδα.

Όμως στην Ελλάδα θα το «βαφτίσουν» επικαιροποιημένο και θα ζητήσουν από τους πολίτες να πάνε να το κάνουν και αυτό!

Η ανάρτηση του Δ.Γάκη:

«ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ «ΔΟΥΛΕΜΑ»… ΤΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ EMB#ΛΙ# ΤΗΣ MODERNA ΕΙΝΑΙ «ΠΑΛΙΟΜΟΔΙΤΙΚΟ !
#Τελικά, οι Modernoi, μας νομίζουν… μπαμπουίνους και όχι σκεπτόμενους ανθρώπους… (Μάλλον ακούν τον Harari που έλεγε στον Λουδοβίκο ότι ελέγχει πλήρως τον εγκέφαλο μας)…
#Έσπευσαν τα Μέσα Μαζικής Αποχαύνωσης να ανακοινώσουν, με πανηγυρικό τρόπο, ότι η Μοderna έβγαλε επικαιροποιημένο εμβόλιο.
#Πήρε , μάλιστα, πρώτη -πρώτη, έγκριση, υπό προϋποθέσεις (conditional approval) στην Βρετανία, από την ΜΗRA (Medicines and Healthcare Regulatory Agency), δηλαδή τον Βρετανικό ΕΟΦ .
#Και εδώ σταματάει η «χαρμόσυνη» είδηση…
#Καθίστε αναπαυτικά, για να δούμε τι κρύβεται από πίσω…
#Το ανωτέρω ακριβοπληρωμένο γενετικό σκεύασμα, με τον κωδικό 1274.214 περιέχει ποσότητα mRNA 50μg , 25μg έναντι του αρχικού στελέχους της Wuhan (!!!) και 25 μg του αρχικού στελέχους της Όμικρον , το ΒΑ1 .
#Το πρώτο που θα σκεφθεί ο λογικός αναγνώστης είναι γιατί, πάλι το αρχικό στέλεχος, με την τοξικότατη ακίδα, που έχει αναγνωριστεί ως ΑΓΓΕΙΑΚΗ ΤΟΞΙΝΗ; Τι έρωτας είναι αυτός με αυτήν την ακίδα, που η ανοσία έναντι αυτής έχει ξεπεραστεί από τα νεότερα στελέχη, που έχουν κάνει σουρωτήρι την ανοσία της…
#Το δεύτερο που θα σκεφτει ο επιμελής αναγνώστης, είναι ότι μείωσε την δόση του σκευάσματος από 100μg σε 50μg , προφανώς για να μειωθούν οι επιπλοκές που ήταν σημαντικά ψηλότερες στο αρχικό.
#Όσον αφορά το δεύτερο στέλεχος έναντι του οποίου έχει επικαιροποιηθεί το σκεύασμα, το ΒΑ1, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, όπως φυσικά και το αρχικό!
#Δείτε την πιο πρόσφατη εικόνα της γονιδιωματικής ανάλυσης , του ΕΟΔΥ, των στελεχών του απομονώνονται στην χώρα. ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΒΑ1 στις τελευταίες εβδομάδες; Έχει εξαφανιστεί πλήρως. Το ίδιο στις ΗΠΑ όπου αμφότερα έχουν ποσοστό συμμετοχής 0%. Μάλιστα, 0% !!!
#ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ eμβ0λ10;
#Γιατί δουλεύετε την κοινωνία;
#Τι επιδιώκετε; (ρητορικό ερώτημα…)
Υ.Γ. Γιατί έσπευσε η Κομισσιόν να προαγοράσει 15.000.000 δόσεις αυτού του διπλού σκευάσματος;»
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.